::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG :: Mikrofonok, fejhallgatók, vezetéknélküli rendszerek


Az 1947-ben alakult cég kezdetben kézzel készített dinamikus mikrofonokat gyártott a mozi ipar számára. Mára igen széles termékskálával büszkélkedhet, a nagyon jó minőségű professzionális fejhallgatóktól kezdve a vezeték nélküli mikrofonrendszerekig. Nagyon sok stúdió használja az AKG kiváló minőségű stúdiómikrofonjait.


[Hivatalos honlap]


BSS AUDIO :: Digitális rendszerek


A Harman Professional csoportba tartozó angol BSS cég nem csak az analóg, de a digitális technikában is jeleskedik. Kitûnõ minõségû digitális rendszervezérlõ processzorairól, nagyon nagy mechanikai ellenállású, kiváló hangú di-boxairól, és digitális hálózati audió rendszereirõl híres.


[Hivatalos honlap]


CROWN AUDIO :: Erõsítõ


A Crown cég 1947-ben alakult és kezdetektől fogva kiváló minőségű analóg erősítőket gyárt. A több mint 30 éves világhírű MacroTech sorozatot követően tapasztalataik felhasználásával elkészítették a világ egyik legmodernebb digitális erősítő szériáját I-Tech néven, mely nagy teljesítményt, beépített DSP-t párosított könnyű súllyal, ezzel újabb nehéz feladat elé állítva a konkurens erősítő gyártókat. Sokan nem tudják, de nagyon jó minőségű mikrofonokat is gyárt a cég, élén a világszerte egyik legjobb határfelület mikrofonnal (PCC-160).


[Hivatalos honlap]


DBX :: Jelfeldolgozó processzorok


A dbx gyár digitális rendszervezérlő processzorokat, analóg grafikus equalizereket, kompresszorokat, limitereket, mikrofon előerősítőket, zónaprocesszorokat gyárt nagyon jó minőségben, megfizethető áron.


[Hivatalos honlap]


JBL PROFESSIONAL :: Hangfalak


1947-ben James B. Lansing megalapította a JBL-t mely ma a világ egyik vezető hangfalgyártó vállalata. Számos technikai fejlesztést tudhatnak maguk mögött, melyek mérföldkövek voltak a hangszóró és hangfalgyártásban. Napjainkban is magasra tették a mércét. A minőség és teljesítmény mellett a súlycsökkentésre helyezték a hangsúlyt, természetesen a mechanikai szilárdság megtartásával, így jelenleg szinte minden kategóriában a legkönnyebb hangosítási hangfalakat tudhatják magukénak.[Hivatalos honlap]


LEXICON PRO :: Digitális effekt processzorok

A lexicon cég 1971-ben alakult, és elsőként gyártott digitális jelprocesszort. Termékei között kiváló minőségű effektprocesszorok és számítógépes külső hangkártyák találhatók.


[Hivatalos honlap]


SOUNDCRAFT :: Keverõpultok

1973-ban alapították Angliában a keverőpultokat gyártó vállalatot. A megbízhatóságáról híres komoly műszaki tapasztalatokat felhalmozó Soundcraft ma a legnagyobbak egyike. Termékei között megtalálhatók a pár csatornás keverőktől a gigantikus nagy asztalokig, az analógtól a digitálisig szinte minden kategória így pld. a híres nagy múltú UREI DJ keverőpultok is.


[Hivatalos honlap]


Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document