::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

 • A Bertaudio (első nevén: Hifi Hobby, majd később Hifi Audio Studiotechnika) céget 1983. áprilisában alapította tulajdonosa. A vállalkozás kezdetben, a nyolcvanas évek elején leginkább keresett, új, valamint használt videó és audió termékek, hangfalak, erősítők és lejátszók kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozott.

 • A cég életében hatalmas fordulat következett be 1989-ben, amikor lehetővé vált, hogy üzleti kapcsolatot létesítsen külföldi cégekkel és termékeket importáljon.

 • A Hifi Audio Studiotechnika első, külföldi üzleti partnere egy belga cég, a Beltronix volt. Ebben az időben a Beltronix látta el olyan világmárkák képviseletét Belgiumban, mint a JBL, Harman Kardon, AKG, TEAC és Tascam gyártók. A cég kereskedelmi feltételei, nagy áruválasztéka a professzionális termékektől az otthoni elektronikáig, valamint kedvező árai adtak lehetőséget arra, hogy a Hifi Audio Studiotechnika eladható, kiváló minőségű termékek forgalmazását kezdje meg Magyarországon.

 • A cég 1990-ben nyerte el első kizárólagos forgalmazói jogát. A brit Wharfedale cég termékeinek nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását kezdte el Magyarországon. Ezt a képviseletet két éven keresztül látta el.

 • Az 1991-es éven a cég kiugró sikereket ért el a forgalmazásban, így lehetősége nyílt arra, hogy közvetlenül a Harman Marketing Europe-pal lépjen kapcsolatba. A Harman cég egy egyéves próba periódus után a Hifi Audio Studiotechnikának adta a JBL Professional és JBL Consumer termékek magyarországi kizárólagos képviselet jogát, amellyel megnyílt az út más Harman cégek termékeinek forgalmazása felé.

 • A cég folyamatos növekedése és megbízhatósága eredményeképpen több világmárka kizárólagos magyarországi képviseletét nyerte el, mint a JBL, Infinity, és a Harman Kardon.
  Ekkorra a cég kereskedelmi tevékenysége kinőtte az addigi kis üzlethelységet, így 1995. májusában a vállalkozás egy új, több mint 700 négyzetméteres épületbe költözött, amely magában foglalja az irodákat, bemutatótermeket és raktárt is.

 • 1996-ban újabb jelentős cég, a Shure Incorporated mikrofongyártó cég képviseletét nyerte el a Hifi Audio Studiotechnika. Ez a képviseleti jog lehetővé tette, hogy növelje viszonteladóinak számát, mivel a professzionális felhasználók mellett nagyon sok zenész üzlet lépett kapcsolatba a céggel.

 • A 2002-es évben a vállalkozás megkapta a Crown professzionális erősítők, valamint a BSS elektronikák kereskedelmének kizárólagos jogát.

 • 2003-ban újabb előrelépés történt, hiszen a Hifi Audio Studiotechnikához került a Soundcraft keverőpultgyártó cég és a DBX elektronikák gyártásával foglakozó vállalat is.

 • A cég folyamatos megújulását jelzi az is, hogy ebben az évben a Hifi Audio Studiotechnika, Bertaudio-ra változtatta nevét. 2004-től a Bertaudio képviseli magyarországon a neves osztrák mikrofon és fejhallgatógyárat az AKG-t, valamint az effektprocesszor gyártás terén méltán híres Lexicon Pro céget is. A cég profilja így teljesen áttevődött a professzionális hangtechnika terére.

 • A Harman Pro csoport termékeinek képviselete egy cég keze alatt összpontosult, lehetővé téve ezáltal a folyamatos megjelenést a nagyobb hangtechnikai beruházások terén.A Harman Pro termékeinek köszönhetően a cég, egy nagybonyolultságú professzionális hangrendszer kiépítéséhez szükséges szinte minden összetevőt képes biztosítani saját kínálatából, melyek a maguk kategóriájában egytől egyig vezető piaci helyet foglalnak el.

 • A Bertaudio állandó viszonteladói és végfelhasználói partnerhálózata mára már több mint 100 tagot számlál.
  A cég a nagykereskedelem mellett vállalja hangtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését is.

 • Bemutatótermünkben az általunk forgalmazott termékek megtekinthetőek és azonnal kipróbálhatóak. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document