::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL AE Powered – Aktív változatban is elérhetők bizonyos installációs típusok!

A 2017-es InfoComm JBL újdonságai közé tartoznak az új AE Powered installációs hangsugárzók, melyek már meglévő passzív modellek, újgenerációs erősítőmodulokkal felszerelt változatai.

Az AE Powered szériát kifejezetten a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezték, és a legújabb generációs erősítőmodulok mellett a legfrissebb Harman DSP technológiákat is tartalmazzák, beleértve a Crown DriveCore front-end erősítőzését, a JBL prémium felhasználó által is konfigurálható DSP modulját, illetve a teljes HiQnet-en keresztül történő vezérelhetőségét is. Az AE Powered széria két szélessávú, és két szubbaszus modellt tartalmaz, és ideális megoldás lehet művészeti létesítmények, színházak, előadók, templomok, zenei események, dance klubok, sportlétesítmények és egyéb szórakoztató központok stb. hangosításához.„A rendszertervezők és kivitelezők általában olyan sokoldalú és erőteljes hangsugárzó megoldásokat keresnek melyek széles körben alkalmazhatók vásárlói és rendezvény szempontjából is.” – mondta Jon Sager, A Harman Professional Senior Solutions menedzsere. „Az új AE Powered széria prémium funkciókat, és kategória-első teljesítményt, vezérlést, és hangminőséget kínál kisebb-, és közepes méretű fix installációkhoz. A rendszertervezőknek mostantól egy kompromisszum-mentes, minden-az-egyben rendszerben gondolkodhatnak, amely korszerű technológiai megoldásokat, sokoldalúságot, és csökkentett költségeket biztosít.”

Az AE Powered hangfalak továbbfejlesztett hálózati konfigurációt, vezérlést és monitorozást is kínálnak a Harman Audio Architect szoftveren keresztül. A passzív változatokhoz hasonlóan a magasfrekvenciás tölcsérek forgathatók, így a szélessávú hangfalak függőleges és vízszintes konfigurációban is telepíthetők megőrizve a lefedettséget. Mivel a magassági adatok teljes mértékben megegyeznek a passzív kétutas változatokéval, a JBL MTU-1 és MTU-3 U-alakú keretek itt is használhatók mennyezeti installációkhoz.A tápellátás tovább fűzhető PowerCon™ A/C csatlakozókon keresztül történik, így egyetlen körön akár kettő vagy három hangal is működtethető, további hosszabítók vagy elosztók használata nélkül. Mindegyik hangfal a JBL kettős tekercselésű Differential Drive™ hangszóróit tartalmazza, a szélessávú rendszereknél a 3” tekercsátmérőjű, rendkívül megbízható 2432H kompressziós magassugárzókkal kiegészítve.

A JBL AE Powered széria modelljei:

  • AM7212/95P – 12” szélessávú, 90x50 tölcsér, 1500W
  • AM7215/95P – 15” szélessávú, 90x50 tölcsér, 1500W
  • ASB6125P – 2x15” szubbasszus, 1500W (2x750W)
  • ASB6118P – 1x18” szubbasszus, 750W


Részletek:
http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/ae-powered-series

[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document