::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Crown CDi DriveCore – Új modellek érkeztek!

A 2017-es InfoComm kiállításra a Crown is hozott magával pár új eszközt. Az idén 70 éves márka, mely vezető szerepet tölt be az erősítőpiacon, az év elején már bemutatta a kettő és négycsatornás 300 Wattos új modelleket, mely most tovább bővül 600 és 1200 Wattos változatokkal.

A Crown CDi DriveCore™ széria mostantól a DCi-hez hasonló rugalmasságot és integrált DSP modult  tartalmaz, kiegészítve a teljes értékű előlapi vezérléssel, színes kijelzővel és a nemzetközileg is használható tápegységgel, melyek révén hihetetlen széles körben alkalmazhatók, minimális komplikációkkal. A CDi DriveCore sorozatot elsősorban olyan kereskedelmi helyiségek installációihoz tervezték, ahol korszerű és modern tulajdonságokkal rendelkező eszközökre van szükség. A CDi DriveCore jelen pillanatban a piac teljesítmény-érték arányú eszköz ebben a kategóriában.

„Manapság a bárok, éttermek, templomok és egyéb kereskedelmi üzlethelyiségek részéről is egyre jobban növekszik az igény az igényes, jobb minőségű erősítők iránt, melyek hosszútávon prémium teljesítményt nyújtanak, prémium árcédula nélkül.” mondta Emilian Wojtowycz, a Harman Professional Solutions termékmenedzsere. „Ismét segítségül hívtuk a forradalmi és szabadalmaztatott DriveCore™ technológiánkat, hozzáadtuk a mostanra világszíntű elismerést kivívott DCi sorozat erősségeit, és fejlesztettünk egy teljesen új irányvonalas sokoldalú erősítőcsaládot amely robusztus funkcionalitást, és zászlóshajóhoz méltó tulajdonságokkal bír, mindezt megfizethető árazással. A Crown CDi DriveCore széria elhozza mindazt a vásárlóknak, amire csak szükségük van, és csúcsteljesítményt nyújtanak bármely fix installációban.”

A CDi DriveCore széria nagy teljesítményre, és nagyfokú megbízhatóságra képes az egyedülálló DriveCore technológiának köszönhetően. A sokoldalú DSP modul része mindegyik típus alapfelszereltségének, lehetőség van azonban Harman BLU-Link szabványt támogató modelleket választani, melyen keresztül 256 csatorna jele továbbítható egyetlen Cat5 kábelen keresztül.

A széria 2 és 4 csatornás változatokat tartalmaz, 300/600/1200 Wattos csatornánkénti teljesítménnyel, mind ohmikus, mind 70V/100V-os illesztéssel is. A CDi DriveCore erősítőkből kikerült a terhelés monitorozása funkció, ehelyett inkább a helyes hangszóróbeállításokra került át a hangsúly. Ennek eredményeképp az erősítők sokkal inkább a DriveCore technológia lényegét kínálják felesleges opciók nélkül. Míg némely funkciók kikerültek, számos új bevezetésre is került a prémium teljesítmény érdekében.

Az előlapi kijelző és vezérlés rendkívül gyors és egyszerű konfigurációt tesz lehetővé, pár gombnyomással hívhatók be gyári JBL hangfalbeállítások, beállítható a be- és kimeneti jelút konfiguráció, és módosíthatók a DSP paraméterek is. A kimeneti csatornák hídba is kapcsolhatók, így megduplázható a teljesítmény, és hosszabb konstans feszültségű vonalak is létesíthetők akár több zónás rendszerben is, vagy nagyobb teljesítményű kiegészítő szubbasszus hangfallal is kiegészíthető a meglévő rendszer nagyobb hangnyomást igénylő alkalmazások esetén. Az iparági szabvány vezérlések mellett GPIO és aux portok is rendelkezésre állnak, illetve már AMX 3rd party külső-, és BSS Contrio fali vezérlőket is támogat a rendszer. Ezek az erősítők Energy Star 3.0 minősítéssel is rendelkeznek.Főbb tulajdonságok:

  • Crown DriveCore™ technológia
  • Hídba kapcsolható kimeneti csatornák
  • DCi szériához hasonló DSP modul
  • 2U magas, helytakarékos formaterv
  • Minden modell hálózat-kompatibilis
  • Előlapi vezérlés (lezárható)
  • BLU-Link opció
  • Energy Star 3.0 minősítés
  • 70V/100V vagy 4/8Ohm illesztés
  • Előre feltöltött gyári hangfalbeállítások


Gyári weboldal:
http://www.crownaudio.com/en/product_families/cdi-drivecore-series-amps[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document