::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG MDAi CPA – Dinamikus mikrofonadapter Connected PA rendszerhez

Tovább bővül a Connected PA ökoszisztémával kompatibilis termékek listája. Igaz csak egyetlen termékkel, de az rengeteg lehetőség felé nyitja meg a kaput. Bemutatkozott ugyanis a 2017-es Pro Light & Sound kiállításon az új AKG MDAi CPA mikrofonadapter. A beépített ioSYS technológiával ellátott kis hordozható kiegészítő jóvoltából mostantól minden dinamikus AKG mikrofon, sőt bármely más gyártótól származó dinamikus mikrofon kompatibilis lesz a Connected PA rendszerrel. Csak csatlakoztatni kell a kedvenc vokálmikrofonunkhoz, és máris automatikusan felismeri és konfigurálja a rendszer, jelentős mértékben felgyorsítva ezáltal a beállítási folyamatokat, és biztosítva a nagyszerű hangzást minden zenésznek képzettségi szinttől függetlenül.

„A már korábban bemutatott Connected PA rendszer hihetetlen gyors és egyszerű PA beállítási lehetőségeket biztosít a zenészek számára professzionális eredménnyel.” – mondta Noel Larson a Harman Professional Senior Global menedzsere. „A legújabb AKG MDAi CPA adapterrel mostantól senkinek sem kell lecserélnie a kedvenc vokálmikrofonját, sőt azonnal be is integrálhatja a Conencted PA rendszerbe, melyben rögtön hozzáférhetővé válnak a korábban mentett beállítások is.”
A Harman Connected PA zökkenőmentes plug-and-play működést biztosít kompatibilis Harman eszközök között egyetlen központi alkalmazás segítségével. A Connected PA-n belül működő termékek automatikusan felismerik egymást a rendszeren belül, és azonnal behívják a megfelelő beállítást a lehető leggyorsabban optimalizálva így a hangerőt, a konfigurációs beállításokat és a hangzást. A beépített ioSYS technológiával kompatibilis termékek: Soundcraft Ui24R keverő, JBL PRX800W hangfalak, dbx Di1 di-box, AKG P5i vokálmikrofon.


Részletek:
http://www.akg.com/pro/p/mdaicpa[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document