::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Soundcraft Mini Stagebox 32i és Mini Stagebox 16i – Új stagebox opciók! 

A Harman Professional csoportba tartozó Soundcraft a frankfurti Pro Light & Sound kiállításon állította ki először a népszerű Mini Stagebox-ok legújabb generációját, mely a Mini Stagebox 32i-t, és a Mini Stagebox 16i-t tartalmazza. A dobozokban található ki- és bemenetek egyaránt vezérelhetők Vi és Si szériás pultokról is, beleértve az Si Impact-ot is. Az új rack méretű stageboxok kizárólag jó minőségű komponenseket tartalmaznak, beleértve az új Studer mikrofon-előerősítőket, hogy mindig mindenhol kiváló hangzást biztosítsanak egy kényelmes és robusztus formátumban.

Ráadásul a Soundcraft ezzel egy időben kiadott egy új ingyenes firmware frissítést az Si Impact keverőpultokhoz, mely révén akár 80 csatorna is keverhetővé válik egyidejűleg stagebox-szal történő használat esetén. A frissítés jóvoltából az Si Impact felhasználók mostantól a stagebox bemeneteit egyidejűleg is használhatják a keverőpult beépített bemeneteivel. Második MADI kártya használatával pedig még egy további Mini Stagebox is csatlakoztatható a pulthoz és így a 80 keverhető csatornához. Ráadásul mostantól még komplexebb keverési funkciók is elérhetők, mint például opcionális Dante kártya használata és Dante protokoll fogadása routeren keresztül, és továbbítása a keverőpult vagy a stagebox kimeneteire, miközben mindezt USB-n keresztül rögzítjük akár 32 különálló sávban DAW-hoz csatlakoztatva.

„Az új Soundcraft Mini Stagebox 32i és 16i tökéletes választás élőzenei produkciókhoz, templomokba, zenekaroknak, klub tulajdonosoknak, és minden olyan vásárlónak, aki megfizethető távvezérelt megoldást keres Soundcraft keverőpultokhoz.” – mondta Scott Wood, a Harman Professional Mixing Solutions menedzsere. „Az új Mini Stagebox széria biztosítja mindazt a bemeneti kapacitást, sokoldalúságot és hangminőséget mely eddig csak a nagyobb méretű megoldásokra volt jellemző, és persze megfizethető formában. Az Si Impact új szoftverével kombinálva az Si széria még sokoldalúbb lesz, mint valaha.”

A Mini Stagebox i széria MADI szabványon keresztül kommunikál standard Cat5 kábelezésen keresztül, kiváltva így a drága és bonyolult analóg csoportkábelezést a színpad és a keverőállás között. Plug&play alapú, tehát semmiféle további hardveres konfigurációt nem igényel. A bemenetek dedikált XLR csatornák, 32 és 16 db. A 32-es box mostantól 12 db analóg XLR kijáratot, míg 16-os 8 db szintén analóg XLR kijáratot tartalmaz.MSB-32i


•    MADI protokoll RJ45/Cat5 kábelezéssel 100 méter távolságig
•    32 távvezerlésű mikrofonelőerősítő és A/D konverter
•    12 analóg vonal színtű XLR kijárat
•    3U magas rack-széles formaterv


MSB-16i


•    MADI protokoll RJ45/Cat5 kábelezéssel 100 méter távolságig
•    16 távvezerlésű mikrofonelőerősítő és A/D konverter
•    8 analóg vonal színtű XLR kijárat
•    2U magas rack-széles formaterv


Részletek:
http://www.soundcraft.com/en-US/products/mini-stagebox-32i-16i[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document