::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Professional 200 Series – Új kétutas ScreenArray mozisugárzók 

CinemaCon, Las Vegas, USA – A Harman Professional csoport bemutatta a 2017-es év moziújdonságát, a JBL Professional 200-as szériát, mely 4 darab új kétutas ScreenArray® sugárzót tartalmaz, kifejezetten kis- és közepes méretű mozialkalmazásokhoz, beleértve a meglévő installációk frissítését is új, korszerűbb technológiai megoldásokkal megfizethető árfekvésben. A JBL 200 Series nem csak a meglévő örökséget viszi tovább, hanem bemutatkozik két új szabadalmaztatott technológia is: A DDA™ (Dual Dissimilar Array) és az AAT™ (Acoustic Aperture Technology), így a rendkívül kompakt formaterv a legújabb vívmányokkal ötvöződik melynek eredménye a kiváló teljesítmény és az eddigieknél is jobb lefedettség melyeknek köszönhetően továbbra is az egyik vezető innovációs szerepkört tölti be a piacon az amerikai székhelyű gyártó.

„A kisebb mozihelyiségek egyre népszerűbbek manapság, így a moziknak magával ragadó és élethű hangélményt kell nyújtaniuk minden egyes ülőhelyen a teremben.” – mondta Dan Saenz, a Harman Professional Cinema Solutions menedzsere. „Az új JBL 200 sugárzók pontosan ezt az igényt hivatottak kielégíteni, segítségükkel minden egyes ülőhelyen nagyszerű hangzásbeli élmény várja a látogatókat, új, kifinomult technológiai megoldásokkal, még szélesebb lefedettséggel, kiugró teljesítménnyel, legyen szó bármilyen ülőhely elrendezésről. A 200-as sorozat bemutatásával új lehetőségeket kínálunk meglévő installációk számára is, hiszen iparágvezető ScreenArray sugárzók válnak elérhetővé megfizethető árfekvésben.”

A JBL szabadalmaztatott Dual Dissimilar Arraying technológiája két aszimmetrikus magasfrekvenciás sugárzót működtet tökéletes összhangban, mely révén a modern mozik egyedi geometriája is könnyedén lekövethető. Míg a régebbi hagyományos konfigurációkban mindig háromutas hangfalak voltak szükségesek ezen teljesítményszint elérésére, addig a Dual Dissimilar Arraying technológia révén ugyanilyen mértékű lefedés érhető el, melyet kifejezetten a modern mozik lépcsőzetes elrendezéséhez fejlesztettek ki. Mindemellett a rendszer összköltségét is csökkenti egyidejűleg.

A JBL 200-as széria az Acoustic Aperture technológiát is magában hordozza mely tökéletes összhangban dolgozik együtt az kis torzítású 15” átmérőjű mélyhangszórókkal. Az integrált Acoustic Aperture nyílások tölcséres jellegű effektust kreálnak, így rendkívül széles horizontális lefedést és javított beszédérhetőséget tesz elérhetővé a teljes átviteli tartományon belül. A JBL 200-as szériával minden ülőhely a legjobb ülőhely lesz az egész moziteremben.
Főbb jellemzők:

- Kétutas, kompakt újgenerációs ScreenArray® formaterv, maximális teljesítménnyel, javított lefedéssel, minimális torzítással
-    Szabadalmaztatott Dual Dissimilar Arraying technológia
-    Teljes lefedés lépcsőzetes elrendezésű teremben is
-    Kiterjesztett HF teljesítmény és teljes oktávnyi vezérlés a spektrum mindkét végében
-    Szabadalmaztatott Acoustic Aperture technológia
-    Javított középfrekvenciás teljesítmény, kifinomult keresztezési átmenet
-    A C211 és C221 ugyanazt a magas driver-t használja, mint a 7-es szériás stúdiómonitorok
-    A 12-14” mélység rendkívül helytakarékos, a teljesítmény feláldozása nélkül
-    Alacsonyabb üzemeltetési költségek
-    Továbbfejlesztett passzív hangváltó modulok és DSP beállítások erősítőkhöz, mely révén egyetlen erősítő szükséges csatornánként a legtöbb vonalon

A 200-as széria megjelenésével az alábbi modellek kifutnak:

C211: 3677
C221: 3678, 3678-HF, 3678-LF
C222: 3722N, 3722N-HF
C222HP: 4722N, 4722N-HF, 3732, 3732-M/HF, 3732-M/HF-T, 3732T

Elérhetőség: 2017. Június/Július

Részletek: http://www.jblpro.com/www/products/cinema-market/200-Series[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document