::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG HC644 és LC617 – Új fej- és csíptetős mikrofonok a láthatáron!

A világ egyik vezető audió, videó, fény- és vezérléstechnikai nagyvállalata a Harman Professional két új AKG terméket is magával hozott a 2017-es amszterdami szemlére. Bemutatkozott ugyanis a HC644 fejmikrofon, valamit az LC617 csíptetős mikrofon melyeket elsősorban prezentációkhoz és egyéb beszédalkalmazásokhoz fejlesztettek ki. Az új mikrofonok a frissített formavilág mellett, - mely csökkentett láthatóságot eredményezett - természetesen az AKG elismert hangminőségét is magukban rejtik. Az AKG mérnökei ezen felül tovább növelték a nedvesség- és pára elleni védelmet, valamint még sokoldalúbbá tették a felhelyezési lehetőségeket az előadók számára. A HC644 és az LC617 is teljes mértékben kompatibilis minden AKG vezeték nélküli mikrofonrendszerrel, sőt a legismertebb gyártók termékeivel is, mely révén ideális választás minden iskolai, vállalti és egyéb prezentációkhoz az alkalmazás és helyiség méretétől függetlenül.

„A csíptetős és fejmikrofonok elengedhetetlen kellékek, ha nagyszámú csoporttal akarunk kommunikálni, professzionális és érthető módon.” – mondta Doug Hall, a Harman Professional termékmenedzsere. „Az új AKG HC644 és LC617 kéznélküli mikrofonok olyan rendkívüli sokoldalúságot és minőséget biztosítanak a felhasználóknak, melyet msá típusú mikrofonok nem tudnak ebben a kategóriában. Nagyon egyszerű felhelyezni őket, teljesen immunisak a rádiófrekvenciás interferenciákra, és a kapszulák teljes mértékben védettek a nedvességtől és a párától. Tehát minden adott, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a prezentációkból.”Az AKG HC644 egy új fejmikrofon miniatűr kondenzátor kapszulával, vékonyított fejpánttal, az AKG LC617 pedig egy csíptetős gömb karakterisztikás szintén kondenzátor mikrofon forgatható csíptetővel. Mindkét modell kivételes RF interferencia elleni védelemmel van ellátva, mobiltelefonok és egyéb nagy teljesítményű jelzavarásra alkalmas eszközök, sőt még a zsúfolt 2,4 GHz sávban keletkező zavarások ellen is. A mikrofonok MicroDot csatlakozóval vannak gyárilag felszerelve mely tetszés szerint tovább alakítható, hogy a legnépszerűbb gyártók minden termékével kompatibilis legyen. A gyári csomagolás tartalmaz egy 3 pólusú AKG adaptert, a többi adapter opcionális termékként elérhető az AKG termékkínálatából.

Ráadásul mindkét modellt úgy tervezték, hogy rendkívül diszkrét legyen a megjelenésük: vékonyabb kábelek, még több felhelyezési lehetőség, gyors kábel elrejtési lehetőségek, gyors és könnyű felhelyezés. Az új nedvesség elleni kialakítás segít távol tartani a nem kívánatos folyadékot a kapszulától, a sűrű szövésű fémrács segítségével. Az LC617 két különböző színopcióval kapható: fekete és testszínű (bézs).

További részletek:

http://www.akg.com/pro/p/hc644md


http://www.akg.com/pro/p/lc617mdgroup[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document