::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL AWC62 – Új időjárásálló modell az All-Weather-Compact szériában!

A 2017-es hollandiai Integrated Systems Europe kiállításon volt hallható előszőr a jól ismert JBl AWC széria legújabb tagja az AWC62, egy teljesen időjárásálló koaxiális elrendezésű szélessávú installációs hangsugárzó 6” átmérőjű mélyhangszóróval felszerelve. Az ultrakompakt strapabíró kialakítás mellett az AWC62 kivételes tisztaságú hangzást, és beszédérthetőséget biztosít, valamint kiterjesztett mélyfrekvenciás átvitelt zenei anyagokhoz így ez a típus is kiváló választás különböző stadionok, futópályák, vásárterek, víziparkok és rengeteg egyéb kültéri helyszín hangosításához.

„A különböző sport- és szórakoztató események világszerte megismerték már és töretlen bizalommal használják a JBL AWC szériát a kiváló hangminőség és elképesztő strapabírásuknak köszönhetően még extrém időjárási körülmények között is.” – mondta Rick Kamlet, a Harman Professional Commercial Sound Senior menedzsere. „Izgatottan vártuk a legújabb modell bemutatkozását, mely teljes frekvenciaátvitellel, és keskeny profilkialakítással biztosít kivételes hangzást minden vásárlónak, legyen szó sportrendezvényekről, futópályákról, vagy bármely más kültéri eseményről, senki sem fog lemaradni semmiről, mert ezek a hangfalak folyamatosan teszik a dolgukat.”

Mint minden más AWC sugárzó, az AWC62-ben is koaxiális elrendezésűek a komponensek, mely kivételes érthetőséget biztosítanak a lehető legkisebb profilelrendezésben. Az AWC62 elsősorban azokhoz az alkalmazásokhoz ajánlott, ahol a nagyobb dobozzal rendelkező hangsugárzók akadályt jelenthetnek az elhelyezéssel, így kisebb méretű ám széles lesugárzású megoldás szükségeltetik. A konzisztens 110 fokos lesugárzás és a 25x25x25 cm-es méret ezt hivatott szolgálni. A 6.5” átmérőjű Kevlar-bevonatú mélyhangszóró és az 1” méretű magassugárzó a kategória legtöbb versenytársával ellentétben minden felesleges magasfrekvenciás nyalábot semlegesít, és még szélesebb mélyfrekvenciás lefedést biztosít, mely révén kristálytiszta hangzás válik elérhetővé az átviteli tartományban: 70 Hz – 18 kHz.

Az AWC62 IP56-os besorolással rendelkezik, így kitűnően alkalmazható hosszabb kültéri periódusokra is. A doboz strapabíró üvegszál megerősítésű ABS melyet a szintén erős, többrétegű időjárásálló rács egészít ki, mely megvédi a komponenseket a portól és az erősebb esőzéstől is.

Az AWC62 csatlakozásával teljessé vált az AWC kültéri termékcsalád, beleértve az AW szériás modelleket is, valamint a JBL AE széria WRC és WRX variánsait is. Az AWC62 175 Watt folyamatos teljesítmény leadására képes, és rendelkezik egy beépített 120 Wattos 70V/100V-os transzformátorral is. Gyári tartozékként elérhető egy szintén strapabíró U-alakú tartóvas is mely elengedhetetlen tartozéka az installációnak. A többi AWC modellhez hasonlóan két különböző színopció elérhető: világosszürke vagy fekete.Részletek:

http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/aw-awc-all-weather/awc62[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document