::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Új AES67-es szabvány támogatás Harman Professional Audio és Video eszközöknél!

Épphogy véget ért a tengerentúlon a NAMM Show, a gyártók máris Európába pakoltak át, hogy az integrált rendszerek európai állomásán mutathassák be ezen piaci szegmensben gyártott újdonságaikat.
A tradícióknak megfelelően Amszterdamban megtartott ISE2017 első Harman bejelentése, hogy mostantól bizonyos hálózati audió és videó termékcsaládok támoagtni fogják az AES67 digitális átviteli szabványt, mely révén  nagyobb teljesítményű audio-over-IP streaming lehetőségek nyílnak meg az IP alapú audióhálózatot használók előtt.

Az új AES67-es szabványt két új, ennek szellemében frissített BSS Soundweb London modell, a BLU-806DA, és a BLU-326DA, és a BLU-DA hálózati kiegészítő támogatja, melyek azonnali hatállyal leváltják a BLU806, BLU326 és BLU-DAN elődtípusokat. A korábbiakkal megegyezően a újtípusok is támogatják a Dante átviteli protokollt.

A Crown DCi-DA modellek szintén AES67 támogatást fognak kapni, egy firmware frissítés segítségével.

Ráadásul az új Soundweb London DA processzorok és a Crown DCi-DA erősítők mellett az AMX hálózati AV N2000 és N1000 szériás videó enkóderek és dekóderek is támogatni fogják az új szabványt így teljes mértékben kompatibilisek lesznek a BSS és Crown eszközökkel. A típusjelzések egyetlen „A” betűvel fognak bővülni ezesetben, jelezvén  az AES67 támogatást.

„Az AMX hálózati AV átalakítók mostantól digitális hálózaton keresztül is képesek lesznek audiójelet továbbítani a Soundweb London processzorok felé és visszafelé is.” -mondta Tom Lureman a Harman Professional menedzsere. „Így, hogy a Soundweb London eszközök egyidejűleg is tudnak  küldeni és fogadni AES67 valamint Dante szabványú jelet az AES67 mellett a Dante által biztosított fejlett funkcionalitásukat is meg tudták őrizni ezek az eszközök”.

A HiQnet Audio Architect tervező- és vezérlőszoftver szintén a következő frissítéssel fogja megkapni az új Soundweb London és Crown DCi-DA eszközöket. Ugyanezen kiadás tartalmazni fogja az ehhez szükéges firmware fájlokat is a frissítéshez.

http://www.bssaudio.co.uk/en-US/product_families/soundweb-london

http://www.crownaudio.com/en/product_families/drivecore-install-da-series[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document