::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Harman Connected PA – Új, forradalmi PA rendszermegoldás





Az anaheim-i 2017-es NAMM Show 7800-as standján találkozhatott elősör a közönség a Harman legújabb egyedülálló professzionális megoldásával, mely a Connected PA™ nevet kapta. A Connected PA előzenei professzionális termékek komplett, integrált ökoszisztémája, mely minden zenész és fellépő művész számára elérhetővé teszi a gyors és hihetetlen egyszerű rendszerkonfigurációt tudásszinttől függetlenül. A Connected PA rendszer része a Harman Connected PA mobilalkalmazás is, amely a központi vezérlés, beállítás és konfigurálás szerepét hivatott betölteni. Az új ökoszisztéma segítségével még problémamentesebben kapcsolódhatnak össze Soundcraft keverőpultok, AKG mikrofonok, dbx di-boxok, és JBL hangfalak melyek támogatják a Harman szintén új ioSYS technológiáját.



„A zenészeknek gyors és a lehető legkönnyebb beállításra van szükségük a PA rendszerüket illetően, hogy minél jobban az előadásra tudjanak koncentrálni, ahelyett hogy a technika miatt aggódnának” – mondta Noel Larson, a Harman Professional Senior Global menedzsere. „A Harman Connected PA a beállítás átfogó, kényelmes és egyszerű módját kínálja a felhasználóknak, egyetlen központi alkalmazás segítségével, minimális pro audio tudással, vagy kevesebb élőzenei tapasztalattal is akár. A zenészek így teljes mértékben arra fókuszálhatnak ami számít: az előadásra.”

A Harman Connected PA a legelső az iparágban, és lényege a beállítási metódusban rejlik, melynek központja egyetlen mobilalkalmazás mely az egész ökoszisztémát kezeli, így egyáltalán nincs szükség több párhuzamos alkalmazás vagy GUI futtatására. Az alkalmazás automatikusan felismeri és konfigurálja a csatlakoztatott eszközöket, azonnali beállításvarázslót biztosít a gyors és könnyű rendszerkonfigurációhoz. A Connected PA alkalmazás számos platformon elérhető: iOS, Android, Mac OS és Windows opció is elérhető.

A Connected PA rendszer kizárólag a Harman ioSYS technológiájával felszerelt eszközökkel kompatibilis melyek már elérhetők a Soundcraft, JBL, dbx és AKG termékkínálatából, így valóban az igényeknek megfelelő rendszer és hangzás alakítható ki. Az ioSYS kompatibilis eszközök listája folyamatosan bővül, az ökoszisztéma bemutatásakor az alábbi eszközök támogatottak:

•    Soundcraft Ui széria (Ui12, Ui16 és Ui24R)
•    JBL PRX800W aktív széria
•    dbx Di1 aktív di-box
•    AKG P5i dinamikus vokálmikrofon



A Harman Connected PA rendszerkomponensek várható forgalomba kerülése:

Harman Connected PA app:
2017. második negyedév
Soundcraft Ui24R: 2017. március
AKG P5i: 2017. február
JBL PRX800W: már kapható (firmware frissítés szükséges)
dbx Di1: már kapható (firmware frissítés szükséges)

Részletek: http://connected-pa.com



[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro Projekt







Régebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document