::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG P5i – Dinamikus mikrofon új tulajdonságokkal A 2017-es NAMM Show másik mikrofonújdonsága az új AKG P5i, mely egy nagyteljesítményű dinamikus vokálmikrofon. Az AKG P5i tulajdonképp mindenben megegyezik  a jól ismert P5 típussal, kivéve hogy ez az első olyan mikrofon, melyet kifejezett a Harman szintén új (és szintén a 2017-es NAMM Show-n bemutatott) Connected PA ökoszisztémájához terveztek. Ennek lényege hogy a mikrofont a Connected PA rendszerhez csatlakoztatva azonnal felismeri a rendszer, és automatikusan konfigurálja, lehetővé téve ezáltal a megerőltetés nélküli beállítást, azonnali beállítás behívást, és persze a nagyszerű hangzást, legyen szó bármilyen képzettségű zenészről vagy énekesről.

„Az AKG P5i ideális mikrofon azoknak a zenészeknek, akik a lehető legkevesebb időt akarják tölteni a beállítással, és még többet szeretnének saját előadásukra fókuszálni.” – mondta Erich Gärtner, a Harman Professional termékmenedzsere. „A többi hagyományos kézi mikrofonnal ellentétben a P5i azonnal felismerhető a Connected PA ökoszisztémán belül, biztosítva az azonnali nagyszerű hangzást és teljesítményt.”

A P5i a már ismert P5 dinamikus vokálmikrofon alapjaira épül, mely erőteljes és dinamikus hangzást biztosít minden vezető vokálhoz. A szuperkardioid karakterisztika révén extrém gerjedés elleni védelmet kap kezébe a felhasználó, valamint nagy mértékben visszaszorított környezeti zajfelvételt még a hangosabb előadások során is. A strapabíró fémház konstrukció még a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét, melyet a szintén minőségi integrált szélfogó szivacs egészít ki, mely elég hatékonyan küzd meg az esetleges pop és szélzajokkal.

Részletek:
http://www.akg.com/pro/p/p5i[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document