::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG C636 – Új Referencia kondenzátor vokálmikrofonAz AKG is leplezett le újdonságokat 2017-ben Kaliforniában, bemutatkozott ugyanis az új referencia szintű kondenzátor kézimikrofon a C636. A technológiai alapok és a legendás stúdióminőségű hang a világszerte elismert C535 mikrofontól származnak, így a C636 is páratlan megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a profi énekeseknek. Ráadásul a teljesen egyedi hangolású kapszula a kézzel válogatott komponensekkel kiegészülve rendkívül hatékonyan csökkentik a gerjedést, a tap és pop zajokat egyaránt, így a vokalisták teljes mértékben a saját előadásukra koncentrálhatnak.

„Az énekes legfontosabb hangszere a saját hangja. A C636 ezt hivatott visszaadni a lehető legkevesebb szűréssel és kompresszióval, ugyanakkor a legtermészetesebb módon.” – mondta Ericg Gärtner, a Harman Professional termékmenedzsere. „Az eredeti C535 már világszerte ismert a legendás minőségnek köszönhetően, és manapság már számtalan színpadon találkozhatunk vele. A C636 ugyanezt a hangzást viszi tovább, teljes mértékben modernizált technológiák felhasználásával, valamint szintén modern külsőbe bújtatva, hogy a kategória legjobb hangminősége és színpadi megbízhatósága továbbra is jelen legyen a színpadokon.”
Az AKG C636 három szabadalmazott technológiai megoldást is magáénak tudhat, melyek elsődleges célja az általános problémák kiküszöbölése melyekkel az énekesek legtöbbször találkozhatnak a színpadon: gerjedés, tap zaj, pop zaj:

•    A C636 lényegesen képes csökkenteni a gerjedést az egész frekvenciaspektrumra jellemző kardioid karakterisztikával rendelkező kapszulával, valamint a kifejezetten ehhez a típushoz tervezett és gyártott kapszulafelfüggesztéssel és mikrofonráccsal. Az egyedi kialakítású kapszulaház minden kapszula hátsó részéről érkező szükségtelen visszaverődést elnyel, megelőzve ezáltal a gerjedést és az áttétes visszaverődéseket.

•    A C636 tartalmaz először a világon kettős rezgéselnyelő felfüggesztést, nagyban csökkentve a kezelésből adódó zajokat. Maga a kapszula egy rendkívül hatékony elnyelő tulajdonságokkal rendelkező gumikomponensen foglal helyet, amely teljes mértékben elnyel minden strukturális zajt, miközben maximálisan egyensúlyban tartja a vibrációkat az egész frekvenciatartományon keresztül.

•    A többrétegű védelmi rendszer megelőzi a nemkívánatos pop zajokat. A védelmi rendszer a mikrofonrácsból, az alatta található vékony szivacsrétegből, és egy mágnesesen illesztett számítógépes tervezésű fémhálóból áll mely közvetlenül a kapszula fölött található. Ez a háromrétegű védelmi rendszer jelenleg az AKG egyedi megoldása a piacon, mely a leghatékonyabb megoldás a pop zajok eliminálására.A robusztus cinkötvözet ház, a rugóacél mikrofonrács és a 24 karátos aranyozott kapszula révén a C636 extrém körülményeket is elvisel, és akár életre szóló teljesítményt képes biztosítani.

A C636 fekete és pezsgő színben elérhető.

Részletek:

http://www.akg.com/pro/p/c636group[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document