::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Professional 7P Series – A kompakt méretű referenciamonitorok már aktív változatban is!
A 2017-es anaheim-i NAMM Show 7800-as standján a látogatók már találkozhattak, a már korábban bemutatott, és azóta elég gyorsan nagy hírnévre szert tevő JBL 7 Series kompakt referenciamonitorok aktív változataival. Az új LSR705P és LSR708P típusok is természetesen ugyanazokkal a szabadalmaztatott hangszóró- és tölcsértechnológiával biztosítják az extrém nagy kimeneti teljesítményt, a lenyűgöző részletességet, és a kategória legnagyobb pontosságát az utómunka, broadcast és felvételi stúdiók számára, mint a passzív testvéreik, illetve a JBL zászlóshajója az M2 referenciamonitorok.

„A JBL 7 Series monitorokat az alapoktól kezdve fejlesztettük ki, mint a legújabb generációs megoldásunkat a modern zenei-, utómunka- és broadcast produkciókhoz.” – mondta Peter Chaikin, a Harman International Recording Solutions igazgatója. „Minden szempontból úgy tervezték, hogy kezelni tudja a kihívásokat, miközben egy teljesen új szintre emelje a hangmérnökök, producerek és tartalomkészítők teljesítményét. Most büszkén mutatjuk be ezen kiváló monitorok teljesen aktív változatait. A hagyományos stúdió monitorok korlátait leküzdve, a 7-es sorozat tökéletes választás a modern professzionális alkalmazásokhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el, és még a kreatív folyamatokat is maximálisan élvezzék.”

A JBL 7 Series azzal céllal készült, hogy az utómunkálati, broadcast és felvételi folyamatok során fellépő közös hibákat kiküszöbölje. A szabadalmaztatott és szabadalmaztatás alatt álló akusztikus technológiák lényegesen nagyobb kimeneti teljesítményt, dinamikatartományt, és minden eddiginél részletesebb hangképet biztosítanak, hogy a szakemberek akár nagyobb távolságokról is képesek legyenek kiváló hangzást keverni, akár kevésbé ideális helyekről is. A szintén szabadalmaztatott JBL tölcsér technológia abszolút semleges átvitelt, és teremfüggetlen konzisztenciát garantálnak, míg az integrált DSP EQ megold minden mélyfrekvenciás problémát, mely évtizedek óta keseríti a hangmérnökök életét.

Mind az 5”, mind a 8” méllyel szerelt modell a 2409H típusú kompressziós magassugárzót tartalmazza, amely az innovatív gyűrűs membránszerkezettel gondoskodik a kivételes nagy teljesítményről, a rendkívül alacsony torzításról, és a 36 kHz-en felüli átvitelről.
A 725G 5” átmérőjű mélyhangszóró az LSR705P tartozéka, mely 14mm-es csúcstól-csúcsig terjedő kitéréssel dolgozik, megnövelt linearitással. A 728G 8”-es mélyhangszóró az LSR708P-ben található, és a JBL Differential Drive technológiáját felhasználva készült, csökkentve a teljesítménykompressziót, ugyanakkor megnövelve a kimeneti teljesítményt, és biztosítva a lineáris mélyfrekvenciás átvitelt, egészen 35 kHz-ig. Ezen csúcsminőségű komponensek jóvoltából a 7-es sorozat akár 2-3-szor nagyobb teljesítményre is képes mint bármely más jelenleg létező hasonló stúdió monitor.Mindkét modell a már korábban is alkalmazott, szintén szabadalmaztatott Image Control tölcséreket tartalmazza, mely tökéletes akusztikus átmenetet biztosít a magas és mélyfrekvenciás szekciók között, és elegendően széles sweet spot-ot, és részletes hangzást teremt a lehallgatásokhoz. A kifinomult, tengelymenti és azon kivüli semleges átvitel jóvoltából ezek a monitorok még nagyobb pontosságot tesznek elérhetővé teremről-teremre, stúdióról-stúdióra elhelyezéstől függetlenül.

Mindegyik monitorban beépített bi-amplifikált rendszer hajtja meg a hangszórókat, mely rendszert kifejezetten ezekhez a komponensekhez tervezték. Egy 120 Wattos erősítő a 2409H magassugárzó, míg egy 250 Wattos csatorna pedig a 725G/728G mélyfrekvenciás sugárzók meghajtásáról biztosított gondoskodni.
Az integrált DSP alapú teremkompenzációs EQ minden akusztikus eltérést kompenzál, elérhetővé téve a legrészletesebb reprodukált hangzást. A 12 sávos terem EQ, és a 8 sávos felhasználói EQ révén lehetőség van a szerényebb akusztikával rendelkező helyiségek kompenzálásra és optimalizálására is, legyenek a monitorok akár szabadon, akár a falra helyezve.Mindkét modellen található analóg és digitális AES/EBU bemenet is, így rendkívül széles skálán mozog a csatlakoztatható eszközök száma, beleértve a DAW állomásokat, digitális keverőpultokat és digitális bejátszó hardvereket akár egészen 192kHz-es mintavételezéssel is. A beépített mintavételezési konvertálás segítségével szokatlan mintavételezési rátával dolgozó eszközök is csatlakoztathatók.

A 7 Series tervezésekor csakis kizárólag a modern eszméket és vezérlőtermi követelményeket tartották szem előtt. A kompakt kétutas kialakítás minimálisra csökkenti a videómegjelenítőkkel fellépő interferenciát, valamint a vizuális takarást is minimálisra csökkenti, miközben a nagyméretű hangsugárzók teljesítményét biztosítja. A megerősített hangfaldoboz alsó- és felső függesztési pontokkal van ellátva, tehát a fali- és mennyezeti elhelyzés is lehetséges, akár függőleges, akár vízszintes orientációkkal.

A teljes 7 Series család, beleértve az installációs (705i,708i) modelleket is komplett, méretezhető rendszerként használható, többcsatornás külső meghajtással akár, és egyetlen központosított vezérléssel (JBL Intonato24). A teljes rendszer terem EQ és lekeverési lehetőséget, valamint szoftveres és hardveres vezérlést tartalmaz.
Az aktív és a passzív tagok egymással tetszés szerinti arányban variálhatók.


További információk:

http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/7-series

 [ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document