::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Intonato24 – Új Stúdió Monitor rendszerprocesszor

A 2017-es NAMM Show keretein belül mutatkozott be a JBL Professional legújabb. kifejezetten stúdió monitorokhoz fejlesztett rendszerprocesszora, az Intonato 24, mely megjelenésekor az egyik legkomplexebb megoldásnak számít az iparágon belül. Az eszköz segítségével lehetőség van a lehető legprecízebb finomhangolásra, kalibrációra és teljes vezérlésre, legyen szó sztereó, surround, vagy élményhang alkalmazásokról. A processzor egy 2U magas, rack-be építhető készülékházban foglal helyet, és sokkal több be- és kimeneti kapacitással rendelkezik, mint manapság bármely más monitor vezérlő rendszer. Ez összesen 24 egyidejűleg vezérelhető és kalibrálható hangsugárzót jelent, melyekre 24 analóg, 24 digitális és 256 hálózati audió jelforrás továbbítható teljesen szabad jelút konfigurációkban. A gyári csomag tartalmaz egy vezérlőszoftvert is, de elérhető egy opcionális asztali vezérlőkonzol is, melyek révén még magasabbra szintre emelhető a digitális monitorvezérlés csupán az ujjhegyünk érintésével.
„Miközben a kontroll monitorozás viszonylag konzisztens maradt az elmúlt évek folyamán, az elérhető audió jelút konfigurációk, a produkciós munkafolyamatok, és a produkciós helyiségek bámulatosan fejlődtek.” – mondta Peter Chaikin, a Harman Professional Recording Solutions menedzsere. „A JBL Intonato 24 segítségével lelket adhatunk egy teljes következő-generációs rendszernek, mellyel új szintre emelkedik  a monitorvezérlés fogalma, arra ösztönözve a tartalomkészítőket hogy folyamatosan kiváló hangzás hagyja el a kimeneti forrásokat, produkciós létesítménytőlm, és megkövetelt formátumoktól  függetlenül.”

Az Intonato 24 doboza tartalmaz egy kalibrációs mikrofont, valamint az innovatív ASC (Automatizált Hangsugárzó Kalibráció) algoritmust is, mely a processzálás során minden egyes sugárzó hangzását úgy kompenzálja, hogy az elhelyezéstől és teremakusztikától függően semleges átvitel jelentkezzen a keverőpozícióban, még a kevésbé ideális munkaállomásokon is. Az eredmény egy rendkívül finoman hangolt rendszerhangzás mely könnyedén megbirkózik az ilyenkor fellépő mélyfrekvenciás problémákkal, és precízen összehangolja a szinteket, valamint a hangterjedési időt minden egyes hangsugárzó és a keverőpozíció között.

Az Intonato24 rendelkezik a kategóriában a legnagyobb I/O kapacitással, valamint a legrugalmasabb jelút-konfigurációs és legsokoldalúbb keverési lehetőségekkel. A 24 különböző hangsugárzó tuningolása mellett akár 4 szubasszust is képes menedzselni a processzor, melyek különálló „Bass Management” szekcióban érhetők el a felületen belül. A különböző crossover lehetőségeken felül az Intonato24 teljes mértékben képes az 5.1-es, 7.1-es valamint az élményhang formátumok keverésére is, bármely vezérlőteremben. Ráadásul a 24 analóg 24 digitális és 256 hálózati forrás tetszőleges kombinációjú patchelésére, routingolására és szelektív monitorozására is képes az eszköz, beleértve az opcionális interfész révén elérhető DANTE hálózati protokollt is.

Az intuitív grafikus felhasználói felület elérhető Mac, Windows és mobil felületen (csak tablet) is. Teljes konfigurációk, köztük hangsugárzó paraméterek, EQ és szubasszus beállítások, bementi forrás patchelés, és különböző lekeverési preferencia menthető profilként és scene struktúraként is, melyek szempillantás alatt betölthetők (még munka közben is) hogy azonnal alkalmazkodni tudjon a rendszer specifikus projektekhez és kliensekhez. Az opcionális Intonato asztali vezérlőkonzol elegáns vezérlést tesz lehetővé, többek között hangerő, scene-behívás, hangsugárzó némítás és solo behallgatást, valamint más gyakori funkciók elérését.

Az Intonato 24 segítségével a JBL 7 Series monitorok akár egy rendszerbe is integrálhatók az M2 Master Reference monitorokkal is, így lehetőség van egy elsődlegesen élményhang keverésére létrehozott rendszert is kialakítani. Az Intonato elsődlegesen a 7 Series monitorokhoz (LSR705i, LSR708i, LSR705P, LSR708P) készült, természetesen kompatibilis bármely más gyártmányú aktív vagy passzív monitorral is. Az integrált BLU-Link interfészen keresztül bármely szintén BLU-Link-es Crown erősítővel is összeköthető.

További részletek a JBL hivatalos weboldalán:

http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/monitor-controllers/intonato-24#.WIIFPxvhDuo


A JBL Intonato 24 2017 februártól elérhető, az opcionális távvezérlő az év közepétől kapható.[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document