::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL CBT1000 és CBT1000E – Új zászlóshajók a CBT oszlopsugárzók családjában!

A JBL Professional a 2016-os las vegas-i InfoComm kiállításon mutatta be legújabb zászlóshajóit melyek az igencsak népszerű CBT oszlopsugárzók legnagyobb teljesítményű tagjaivá lépnek elő. Az új típusok lényegesen nagyobb kimeneti teljesítménnyel, mélyfrekvenciás átvitellel és még nagyobb mértékű lesugárzási szög állítási lehetőségekkel rendelkeznek mint a kisebb modellek.

A CBT 1000 szélessávú oszlopsugárzó, és a CBT 1000E mélyfrekvenciás kiegészítő sokrétű és nagy mértékű lesugárzási variálhatóságot biztosít, mellyel tökéletes mértékben a teremgeometriához igazítható a lesugárzás. Ez négy különböző felfelé sugárzó, és négy különböző lefelé sugárzó szögbeállítást jelent, mely 16 különböző függőleges beállítással kombinálható. Az aszimmetrikus beállítással a CBT1000 több hangot tud továbbítani a távolabbi hallgatóság felé, kiegyenlítve így a közeli és a távoli hallgatóság között fellépő hangnyomáskülönbséget, miközben kifinomult down-fill lefedést is biztosít anélkül hogy a hangerő leordibálná a legelöl hallgatózókat. A vízszintes síkban a rendszer szabadalmaztatott grandiens tölcsérei gondoskodnak róla, hogy a hang a terem első és hátsó sarkait is tökéletesen elérje, miközben minimálisra csökkenti az ilyenkor gyakran keletkező átfedéseket. Egyetlen CBT 1000 sugárzóval akár 40 Hz alatti átvitel is kinyerhető a rendszerből.

A 12 db 6” átmérőjű nagykitérésű mélyfrekvenciás hangszóró, és a 24 db nagyteljesítményű magasfrekvenciás sugárzónak köszönhetően a rendszer akár 130 dB folyamatos hangnyomásra is képes 3000 wattos kimeneti teljesítmény mellett. A CBT 1000 kifejezetten azokhoz az alkalmazásokhoz készült ahol egyetlen nagy teljesítményű oszlopsugárzóval ki lehet váltani egyébként más esetekben használt nagyméretű pontforrás sugárzókat, ezáltal nagy mértékben növelhető a felhasználóbarát tényező és leegyszerűsíthető a nagyszerű hangzás megalkotásáért vívott kihívás.

„A CBT 1000-et arra tervezték hogy maximális mértékű sokoldalúságot, és a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsa minden olyan alkalmazáshoz melyek ezeken felül egyszerűséget és kompakt méretet követelnek meg.” – mondta Rick Kamlet, a Harman Professional menedzsere. „A CBT 1000 hangsugárzók tisztább zenei hangzást, kevesebb visszaverődést, és még nagyobb közvetlen lesugárzást valamint beszédérthetőséget nyújtanak. A CBT 1000-el a rendszerintegrátorok mostantól még egyenletesebb hangerőt hozhatnak létre a távoli és közeli területeken egyaránt, miközben mindenhol ugyanaz a frekvenciaátvitel lesz jellemző minden egyes ponton, egyetlen alig látható oszlopsugárzó segítségével.”

A JBL szabadalmaztatott CBT™ technológiája kifinomult és egyenletes hangzást biztosít a diszperzió zárolásával, figyelembe véve speciális, nagyon széles nyitásszögű lefedést. A CBT 1000 a sokkal komplexebb és magasabb árfekvésű line array rendszerekhez hasonló konzisztens lefedést nyújt. A CBT szériával minden egyes székben ugyanaz a hangminőség és az élmény.

A CBT 1000 és CBT 1000E hangsugárzók árairól érdeklődjenek elérhetőségeinken!

Részletes információk:

http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/cbt-series


[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document