::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL PRX800W – Új nagyteljesítményű aktív hordozható hangfalcsalád Wi-Fi vezérléssel

Az eddigiektől merőben eltérő módon a hangfalgyártás amerikai óriása nem valamelyik nagyszabású szakmai kiállításra időzítette vadonatúj termékcsaládjának bemutatását, hanem egy augusztusi délutánra a kaliforniai főhadiszállásukon. Az iparág egyik meghatározó gyártójának mérnökei nem titkoltan folyamatosan próbálják emelni a lécet, és állandóan új mérvadó normák kidolgozásán munkálkodnak. Ennek szellemében mutatkozott be 2016. augusztusban az új PRX800W aktív sorozat mely a kifinomult DSP modul mellett már vezeték nélküli vezérléssel is rendelkezik így a hangmérnökök és zenészek mostantól akár tabletről is gyorsan és könnyedén behangolhatják a hangrendszert. A PRX800W ezenfelül kategóriaelső teljesítményadatokkal és súllyal rendelkezik így bárhova bármikor könnyedén szállítható, és a teljesen az alapoktól újra gondolt tervezésnek és a legendás JBL hangzásnak köszönhetően a PRX800W már a következő generációt képviseli a távvezérelhető és hordozható élőzenei hangosítások terén.
„Az új PRX800W hangfalcsaláddal új és több vezérlést kínálunk minden zenésznek, dj-nek, és zenekarnak mint ezelőtt bármikor.” – mondta Craig Lambrecht a Harman Professional menedzsere. „A felhasználók mostantól vezeték nélküli vezérléssel finomíthatják a hangzást, közvetlenül a tenyerükből, gondoskodva így a saját maguk- és közönség által várt legjobb hangzásról. A PRX800W jelen pillanatban a legfejlettebb és legerőteljesebb hordozható hangfalcsaládunk, és már a követekző generációt képviseli az okos-hangrendszervezérlésben.”

A PRX800W az első PA rendszer ebben a kategóriában mely teljes mértékű vezeték nélküli vezérléssel rendelkezik. A PRX Connect alkalmazás, mely iOS-re és Androidra is elérhető, egyszerre csatlakozik minden elérhető hangfal wifi moduljához így szimultán hozzáférhető mindegyik DSP modul és akár külön-külön is beállítható egyidőben. A 8-sávos parametrikus EQ, késleltetés, némítás stb. mind-mind olyan paraméterek melyekkel gyorsabban és könnyebben beállítható a rendszer mint ezelőtt bármikor. A felhasználók tetszés szerint körbe sétálhatnak a fellépés helyszínén különböző hangpróbákat tarthatnak és megtalálhatják az abszolút optimális beállításokat egy tablettel a kezükben. A PRX Connect segítségével a beállítások el is menthetők.
Az integrált 1500 Watt teljesítményű D-osztályos erősítőmodulnak köszönhetően a PRX800W a legerőteljesebb és leghatékonyabb rendszer a maga kategóriájában. A JBL szabadalmaztatott Differential Drive™ hangszórótechnológiájának jóvoltából jelentősen csökkent a mágnes tömege, míg  a kimeneti teljesítmény viszont jelentősen növekedett. A legmodernebb gyári beállítások gondoskodnak a lapos frekvencia-átviteli görbéről és a kifinomult tengelyen kívüli viselkedésről. A teljesen fából készült doboz elemei nyelves biztosítású hornyokkal kapaszkodnak egymásba, és a turnébiztos DuraFlex® festéssel vannak beborítva mely az 1,29mm vastagságú rozsdamentes acélráccsal együtt biztosít hosszútávú védelmet a komponensek számára. Mint minden JBL Professional termék, a PRX800W is átesett a JBL brutális 100 órás tortúra tesztjén, hogy csúcsteljesítményt nyújtson bármely valós környezetben.A PRX800W hangfalak ötvözik a Harman csoport iparágvezető gyártóinak innovációit, mely a sokoldalúság, bővíthetőség, és a hangminőség egy új szintjét képviselik. Az újratervezett Crown bemeneti modul XLR, 6.3mm-es Jack és RCA bemeneteket is tartalmaz, plusz egy XLR továbbfűző valamint professzionális XLR kimeneteket is melyek révén számos bemeneti forrásvariáció csatlakoztatható/továbbítható közvetlenül is. A dbx Type IV™ limitere azonnal működésbe lép és biztonságos szintre húzza vissza a rendszert ha bármely frekvenciasáv túlvezérelt lesz, biztosítva ezáltal hogy a hangzás mindig pontos és kompresszálás-mentes maradjon még hosszú periódusú nagyon magas hangerő esetén is. Az intelligens, változó fordulatszámú ventilátor mindig csak a szükséges mértékben hűti a rendszert így halkabb alkalmazásokhoz is kiválóan használható. A PRX800W rendszer bármikor tovább bővíthető további tagok hozzáadásával, melyek zökkenőmentesen integrálhatók akár más aktív hordozható JBL PA rendszerekbe is.
A JBL PRX800W termékcsalád az alábbi modelleket tartalmazza:

PRX812W – 12” kétutas színpadi monitor/frontsugárzó
PRX815W – 15” kétutas színpadi monitor/frontsugárzó
PRX825W – 2x15” kétutas frontsugárzó
PRX835W – 15” háromutas frontsugárzó 6.5” középpel
PRX815XLFW – 15” szubbasszus
PRX818XLFW – 18” szubbasszus


A PRX800W megjelenésével a JBl PRX700 sorozat gyártása befejeződik.

A PRX Connect alkalmazás 2016. augusztustól elérhető, a PRX800W széria 2016. decembertől kapható.

További részletek a gyártói weboldalon:

http://www.jblpro.com/www/products/portable-market/prx800-series


[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document