::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Crown CDi DriveCore – Megújulnak a jól ismert installációs erősítők

A 2016-os las vegas-i kiállításra nem csak JBL Commercial termékekkel érkezett a Crown Audio hanem saját szériás terméket is bemutatott a nagyérdeműnek. A megbízhatóság és megfizethetőség jegyében bemutatkozott az új Crown CDi DriveCore sorozat, mely egyre több más Crown szériához hasonlóan már tartalmazza a forradalmi DriveCore chipet, mely a legfejlettebb technológia mellett, robusztus funkcionalitást és megfizethetőséget kínál a vásárlóknak. Az új CDi erősítők teljesítményei mostantól megegyeznek a rendkívül népszerű DCi modellek mutatóival, azonban csak a kis- és közepes méretű installációkat szem előtt tartva csakis az ezen igényeknek megfelelő legoptimálisabb és legnépszerűbb opciók lesznek elérhetők ebben a szériában.

„A Crown CDi örökre megváltoztatja a nagy teljesítményű de megfizethető installációs erősítőkről kialakult véleményt” mondta Emilian Wojtowycz, a Harman Professional menedzsere. „Az új CDi erősítők a DCi által kiszabott útvonalat követik, melynek egyik fő mérföldköve a funkcionalitás, és teljesen ugyanazon technológiai alapokra épülve kínál prémium teljesítményt, mint a DCi sorozat, csak a prémium árcímke nélkül.”

Csakúgy mint a zászlóshajó DCi erősítők, a CDi is rendkívül takarékos, ugyanakkor nagy teljesítményű, köszönhetően a korában is említett és egyre többek által ismert és használt DriveCore™ technológiának köszönhetően. Az erősítők kettő- és négycsatornás változatokban kaphatók, 300W és 600W csatornánkénti teljesítménnyel. Alacsony impedanciás (4/8 Ohm), és konstans vonalfeszültségű 70V és 100V-os kiépítést is támogat az erősítő világszerte, külső transzformátor használata nélkül. Mindegyik modell kapható BLU-Link változatban is, mely a Harman Professional szabadalmaztatott nagy szélessávú, alacsony latency-vel dolgozó hibatoleráns digiális jelátviteli szabványa.

Az optimális hangzás érdekében a CDi széria beépített jelfeldolgozó processzort (DSP) is tartalmaz, mellyel a lehető legprecízebb beállítások eszközölhetők: teljeskörű ki- és bemeneti konfiguráció, DSP beállítások módosítása, mentett beállítások betöltése az előlapi kezelőszervek segítségével, valamint PC nélküli konfiguráció. A teljes átfogó konfiguráláshoz azonban ajánlott a Harman Audio Architect szoftver.

Az opciós BLU-Link modellek számos más Harman termékkel összeköthetők mint például a BSS Soundweb London BLU-50 processzorral, mely nagy mértékben leegyszerűsíti például a kábelezést, ugyanakkor növeli a rendszer eddig is nagy mértékű sokoldalúságát.

Crown CDi DriveCore modellek:


  • CDi 2/300
  • CDi 2/300BL
  • CDi 2/600
  • CDi 2/600BL
  • CDi 4/300
  • CDi 4/300BL

 http://www.crownaudio.com/en/product_families/cdi-drivecore-series-amps[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document