::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL VMA – Új Commercial szériás keverőerősítők USB és Bluetooth média-opciókkal

A JBL Professional kisüzleti és kereskedelmi hangosításokért felelős részlege a JBL Commercial nem csak a jól ismert termékkínálatot bővítette az új nagyteljesítményű CSA erősítőkkel, hanem vadonatúj termékeket is bemutatott a 2016-os InfoComm összejövetelen. A VMA szériás keverőerősítők költséghatékony megoldást jelentenek a kiskereskedelmi hangosítások globális piacán, és kifejezetten ezekre a megoldásokra fejlesztették ki. Mindemellett rendkívül sokoldalúak is az új modellek, hiszen az ohmikus mellett a 70V és 100V-os illesztést is támogatják köszönhetően a beépített transzformátor modulnak.

„A JBL Commercial VMA keverőerősítők az edigieknél is több opciót kínálnak a vásárlóinknak így biztosan meg fognak felelni a legtöbb fellépő igénynek” – mondta Emilian Wojtowycz a Harman Professional menedzsere. „Tökéletes megoldás minden olyan alkalmazáshoz, ahol a teljesítmény mellett a sokoldalúság is elsődleges szempont.”

A VMA széria számos kényelmi funkciót is tartalmaz, beleértve a Bluetooth streaming és USB média lejátszási lehetőségeket, az ohmikus illesztési opciót (4 és 8 ohm is), a 70V/100V illesztést, az egymástól független mély- és magasfrekvenciás hangszín beállítást minden kimeneti csatornán, bemondó dallam lejátszást és a prioritásos némítást is. Minden eszköz gyárilag tartalmaz rackbe szereléshez szükséges kiegészítőket is.A JBL VMA széria az alábbi modelleket tartalmazza:

VMA160: 5 bemenet, 1x60W kimenet
VMA1120: 5 bemenet, 1x120W kimenet
VMA1240: 5 bemenet, 1x240W kimenet

VMA260: 8 bemenet, 2x80W kimenet
VMA2120: 8 bemenet, 2x120W kimenet

http://jblcommercialproducts.com/en-US/products/vma-160-1120-1240

http://jblcommercialproducts.com/en-US/products/vma-260-2120[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document