::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL CSA 1300Z/2300Z – Új modellekkel bővül a CSA sorozat

A JBL Commercial termékcsalád új tagjai először Nevadában voltak láthatóak és kipróbálhatók a 2016-os évben. A kisüzleti és kereskedelmi hangosítások igencsak népszerű, már Crown DriveCore™ technológiát felvonultató családja, a CSA most két új nagyteljesítményű taggal gyarapodott.

Megtervezésük és létrehozásuk elsősorban a világszerte megnövekedett piaci- és mérnöki visszajelzéseknek köszönhető, mely információk alapján egy kettő-, valamint egycsatornás modell került megalkotásra csatornánkénti 300 Wattos, - az elődöktől már jól megszokott megbízható -  kimeneti teljesítménnyel.

„A JBL Commercial szériás erősítők nagyon jól ismertek sokoldalúságukról, megbízhatóságukról és rendkívül nagy teljesítményükről, mindezt megfizethető áron.” – mondta Emilian Wojtowycz a Harman Professional menedzsere. „A DriveCore™ technológiánk alkalmazásával további mértékben növekedett a megbízhatóság és a teljesítmény miközben szem előtt tartottuk a megfizethetőséget”

A nagyobb megbízhatóságnak köszönhetően a CSA folyatja az új normák felállítását a kiskereskedelmi hangosítások terén. A DriveCore™ technológia révén több mint 500 alkatrész került lecserélésre egyetlen apró chip által, mely jelentős mértékben csökkenti a szükséges alkatrész-számot, és megnöveli a megbízhatóságot és a teljesítményt.

A két új „Z” modell az ohmikus mellett a 70V és 100V-os illesztéseket is támogatják és világszerte egyaránt használhatók.

  • JBL CSA1300Z – 1x300W
  • JBL CSA2300Z – 2x300W
http://jblcommercialproducts.com/en-US/products/csa-1300z-2300z


[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document