::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

BSS Audio BLU-USB – Új BLU-Link-USB audio interfész

Az egyik legjelentősebb észak-amerikai szakmai kiállítás, a las-vegas-i InfoComm 2016-os showjának keretein belül mutatkozott be az installációs berkek egyik legelismertebb termékcslaádjának új kiegészítő tagja a Soundweb London BLU-USB interfész. A BLU-USB egy kiegészítő termék mellyel USB interfészen keresztül nyílik lehetőség audio jel átfordításra a meglévő BLU-Link kompatibilis eszközök felé. Az eszköz küldeni és fogadni is tud audio jelet a BLU-Link busz felé.

Ideális megoldás például vállalati konferenciatermekhez, amelyek különböző web alapú konferenciaszolgáltatásokat használnak. A BLU-USB egy megfizethető árú kiegészítő, mely révén bármely számítógép azonnal integrálható a helyi konferenciarendszerbe. Az interfész egyszerre 8 csatorna jelét tudja küldeni és fogadni is.

„A BLU-USB eszközt azért terveztük, hogy a vállalati szoftveres telefon- és egyéb eszközök integrálhatók legyenek a helyi konferenciarendszerekbe.” – mondta Tom Lureman a Harman Professional menedzsere. „A BLU-USB megoldásként is szolgál az USB audio átvitel távolsági megkötéseit érintő problémára. BLU-Link konvertálás esetében a processzor akár 100 méter távolságra is elhelyezhető”

A BLU-USB minden Soundweb London processzorral kompatibilis illetve bármely más Harman BLU-Link eszközzel is. A BLU-USB elhelyezhető akár az asztalra, vagy felszerelhető az asztallap alá vagy a falra is.http://www.bssaudio.co.uk/en-US/products/blu-usb

[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document