::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Crown DCi-DA – Új Dante modellek a DriveCore Install szériában

A DriveCore Install széria eddig is sikert sikerre halmozott az installációs piaci szemensben, elsősorban a rendkívüli sokoldalúságának és forradalmi technológiai megoldásainak köszönhetően. A 2016-os InfoComm-on bemutatták a DCi-DA szériát, melyek a Dante hálózati protokollt támogatják. A Dante hálózati jelátvitelt támogató alkalmazásokhoz a DC-DA erősítők biztosan elegendő kimeneti teljesítményt, csatornaszámot és illesztést biztosítanak a maximális rugalmasság jegyében.

A DCi-DA széria három különböző erősítőt tartalmaz, a legnépszerűbb csatornaszámok és teljesítmények kombinációit. Ráadásul a Dante szabvány támogatása mellett ezek az erősítők is ugyanazokat a tulajdonságokat hordozzák magukban mint az alap DCi-N modellek: továbbfejlesztett DSP modul JBL gyári beállításokkal, hálózati vezérlés/monitorozás, hatékony tervezés, 70V/100V és 2/4/8 ohmos illesztés támogatása külsö transzformátor modul használata nélkül.

„A DCi-DA a DriveCore Install széria legújabb bővítése, amely az eddigieknél is több sokoldalúságot és lehetőséget nyújt a vásárlóknak hogy megtaláljak az adott alkalmazáshoz a legmegfelelőbb erősítőt.” – mondta Tom Lureman a Harman Proferssional menedzsere. „A DCi-DA erősítőkkel A Harman Professional csoport a már meglévő innovatív BLU-Link opció mellett egy másik tradícionális választási lehetőséget is elérhetővé tett Dante támogatás formájában”.

A Dante a legnépszerűbb halázati audió protokoll manapság az iparágban, melyet több mint 250 gyártó termékei támogatnak, beleértve a Harman-t is. A Crown DCi-DA szériája teljes mértékben kompatíbilis a Harman Audio Architect konfigurációs és vezérlő szoftverével, és az alábbi konfifurációkban kerül a piacra 2016 novemberétől:

  • DCi 8/300DA
  • DCi 8/600DA
  • DCi 4/1250DA


http://www.crownaudio.com/en/product_families/drivecore-install-da-series

[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document