::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Control 18C/T – Új taggal bővül a Control 10 álmennyezeti széria

A Harman Professional csoportba tartozó JBL számos újdonságot prezentált a 2016-os InfoComm kiállításon, többek között a nagy népszerűségnek örvendő Control 10 széria legújabb és egyben legnagyobb méretű tagját, a 8” átmérőjű Control 18C/T modellt. A 8” mélyhangszóró mellett még egy 1” méretű magassugárzó is gondoskodik a nagy teljesítményről, érthetőségről, a kiváló mélyfrekvenciás átvitelről, és a széles lefedésről. mely révén ideális választás olyan álmennyezeti alkalmazásokhoz ahol nagyobb hangerő és basszus szükségeltetik.

„A Control 18C/T tökéletesen megfelel azoknak a növekvő piaci igényeknek, mely megfizethető árfekvésű 8” átmérőjű álmennyezeti sugárzót keres, kiemelt teljesítménnyel és mélyfrekvenciás átvitellel. Ezen felül hihetetlen széles körben alkalmazható, beleértve a hoteleket, rendezvénytermeket, játéktermeket, kávézókat, váróhelységeket, konferenciaközpontokat stb. stb.” – mondta Rick Kamlet, a Harman Professional Commercial Senior menedzsere.

A Control 18C/T tökéletes választás ha nagy távolságra kell kiváló lefedést biztosítani, és ahol kifejezetten szűk lefedettség igényeltetik, és elsődleges szempont a tiszta hangzás zavaró átfedések nélkül. A beépített 60 Wattos variálható teljesítményű transzformátorral 70V és 100V-os vonalfeszültségű struktúrában is alkalmazható, de lehetőség van ohmikus beállításra is, ebben az esetben a hangsugárzó impedanciája 8 ohm. A doboz minden beszereléshez szükséges tartozékot tartalmaz: C-gyűrű, tartósín, védőrács és festőpajzs.

A gyárilag előre felszerelt doboz révén szinte azonnal installálható a hangsugárzó, és olyan további opcionális tartozékok elérhetők, mint az új kialakítású beszerelőkeret a keményebb típusú álmennyzetekhez.http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/control-10-series/control-18c-t[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document