::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Intellivox HP-DS170 – Új kisméretű csúcsteljesítményű modell

A környezettől független maximális érthetőség iránti elkötelezettség jegyében a Harman csoportba tartozó JBL a nevadai 2016-os szemlén egy új Intellivox HP Series tag megjelenését jelentette be am a HP-DS170 nevet kapta. Az Intellivox oszlopsugárzók , így a HP-DS170 egyik legfőbb erénye, hogy kifejezetten nehéz, és kihívást jelentő akusztikus környezetekbe tervezték. A beépített erősítő- és DSP modulnak valamint a szabadalmaztatott DDS technológiának köszönhetően a 170-es modell is ugyanazokat a továbbfejlesztett megoldásokat kínálja mint a nagyobb  HP-DS370-es típus csak kisebb méretben és alacsonyabb árfekvésben. A hangsugárzó borítása strapabíró IP-55 védettséget nyújt mind bel- mind kültéri használat során a hangszóróknak, melyek kiváló hangminőséget, érthetőséget és irányítottságot biztosítanak.

Az Intellivox DS170 ideális megoldás erősen visszahangos helységekbe, ahol kifejezetten jó beszédérthetőség szükséges. Egyetlen DS170 akár 106 dB-es folyamatos  hangnyomásra is képes egy 30 méter hosszúságú hallgatósági területen. A sugárzó egyedi tervezésű 6,5” átmérőjű hangszórói sokkal nagyobb teljesítmény leadására képesek mint egy hagyományos Intellivox oszlopsugárzó, és meghajtásukról egy szintén beépített D-osztályú többcsatornás erősítő gondoskodik. A hosszú évekig tartó biztonságos és megbízható üzemelést a kapcsoló üzemű tápegység és a felügyeleti mód garantálja.

„Az új HP-DS170 csatlakozott az Intellivox családhoz, mint a HP-DS370 kisebb kiadása” – mondta Keith Caggiano a Harman Professional menedzsere. „Ez a típus egy piaci rést hivatott betölteni a nagyteljesítményű ugyanakkor rövidebb akusztikus hosszúságú de nagyteljesítményű oszlopsugárzók piacán. „Az erőteljes beépített DSP jelfeldolgozó egységgel, erősítővel és a megbízható RS-485 csatlakozással a HP-DS170 könnyedén beintegrálható bármilyen meglévő Intellivox installációba.”

Mint minden DDS-alapú Intellivox megoldás, az új 170 is továbbfejlesztett nyalábirányítási lehetőséget kínál hogy az igazán nehéz akusztikai kihívásokra is megoldást kínáljon. A DDS technológia révén teremspecifikus lesugárzás alakítható ki, folyamatos és egyenletes közeltéri, és távoli hangnyomásszinttel és frekvencia átvitellel anélkül hogy további nyalábo(ka)t kellene használni. A DDS segítségével a felhasználók abszolút mértékben testreszabhatják a térbeli hangzást oda irányítva azt, ahol a legjobban szükséges. A szükséges beállításokat a Harman WinControl szoftverrel végezhetők el csakúgy mint a legfőbb irányparaméterek, jelfeldolgozó komponensek és a már említett felügyeleti mód beállítása is.

Az elegáns és karcsú megjelenéssel, az Intellivox HP-DS170 szinte bármely építészetileg érzékeny környezetbe betervezhető. Az IP55 védettségnek, a különleges algoritmusoknak és a kiváló beszédérthetőségnek köszönhetően ideális termék kihívást jelentő kül- és beltéri valamint public address alkalmazásokhoz.http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/intellivox-series/hp-ds170[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document