::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

VENU360-B és VENU360-D – Két új BLU-Link és Dante kompatibilis dbx DriveRack processzor


Tovább bővült a legendás DriveRack rendszerprocesszorok kínálata mivel a dbx a 2016-os NAMM Show-n mutatta be két új VENU360 opciós modelljét, melyek mostantól Harman BLU-Link és Dante csatolófelülettel is elérhetők, még tovább növelve a VENU360 termékcsalád eddig sem csekély sokoldalúságát.

A Dante kompatibilis VENU360D és a BLU Link változat a VENU360B teljes új világot nyitnak az élőzenei és installációs hangrendszerekre, beleértve azon hálózati rendszereket is melyeknél további színpad vagy terem kerül hozzáadásra egy meglévő rendszertervhez. A VENU360 gondoskodik mindenről amire csak szükség lehet a keverőpult és az erősítől között a hangfalrendszer optimalizálásához és védelméhez. A legújabb fejlesztésekkel, - mint a dbx sajátosságának számító AutoEQ™ és AFS™ algoritmusok, a kibővített bemeneti csatornaszám,  Az Android®, iOS®, Mac® és Windows® rendszerekkel is kompatibilis Ethernet távvezérlés, és tovább fejlesztett beállítás-varázslók – a VENU360 méltó folyatása a DriveRack örökségnek, melynek legfőbb védjegyei a nagyszerű hangzás, és az erőteljes de ugyanakkor megfizethető komplett hangrendszer-menedzsment mostantól az új generáció számára is.

„Nagyon izgatottan mutattuk be az eladási listákat is vezető DriveRack család két új tagját a VENU360 Dante és BLU Link változatait.” – mondta Noel Larson, a Harman Professional jelfeldolgozó egységének vezetője. „ A VENU360 alap verziója hihetetlen sikernek örvend, és már a megjelenést követő napokban számos visszajelzést kaptunk hogy BLU-Link és Dante verziókra is szükség lenne. Nos, ezúton hivatalosan is bemutatjuk a DriveRack család következő szintjét.”

Az integrált előlapi RTA bemenetre mérőmikrofon csatlakoztatható mely segítségével a processzor „lehallgatja” a termet, és a frissített AutoEQ™ algoritmus segítségével automatikusan beállítja az erősítő csatornaszinteket, és szinuszhullámok segítségével másodperceken belül szintén automatikusan beállítja a hangszíneket. Ez azt jelenti, hogy a szükséges teremkorrekciók mostantól pillanatok alatt elvégezhetők, a közönség hosszas rózsazajjal történő terhelése nélkül.

És persze semmi sem zavarja jobban a közönséget, mint a gyakori és hosszan tartó gerjedések, melyek kiküszöbölésére a dbx most tovább fejlesztette a már jól ismert AFS™ gerjedésgátló algoritmusát is. A VENU360 folyamatosan „fülel”, és már a hangfalba jutás előtt kiiktatja a keletkező gerjedéseket, miközben semmilyen módon nem befolyásolja a hangzást.

További képek és részletes információk elérhetők a dbx weboldalán:

http://dbxpro.com/en-US/products/driverack-venu360-b

http://dbxpro.com/en-US/products/driverack-venu360-d[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document