::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG Drumset Concert 1 – Új dobszett a hangminőség és a strapabíró kialakítás jegyében! 

A 2016-os NAMM Show AKG újdonságai egy vadonatúj dobszett bejelentésével folyatódnak, mely a Drumset Concert 1 gyűjtőnevet kapta, mely nem csak minőségi komponensek komplett kollekciója, hanem kiváló hangzást és rendkívül hosszú élettartamot is garantálnak.

A bőrönd összesen 7 darab mikrofont és a kiegészítőket tartalmazza, mindent, amire csak szükség lehet egy dob teljes mikrofonozásához. Vagy más mélyhangú hangszerek, gitárerősítők, egyéb ütős, fafúvós hangszerek hangosítására/felvételére is használható a szett.

„Az AKG arról is híres, hogy ő gyártja a világ egyik legkifinomultabb dobmikrofonjait, úgy mint az iparág-standard D112-t is.” – mondta Noel Larson, a Harman Professional Retail Solutions menedzsere. „ A Drumset Concert 1 kiváló mikrofonok gyűjteménye, mely révén a dobosok a legjobb hangzást hozhatják ki a hangszerükből mindezt rendkívül könnyedén. Ráadásul ez az egyetlen olyan szett jelenleg a kategóriában, mely 7 mikrofont tartalmaz verhetetlen értékben.”

A Drumset Concert 1 tartalmaz egy D112MKII lábdobmikrofont, két kompakt méretű C430-as overhead mikrofont, és négy darabot a népszerű univerzális D40-es hangszermikrofonból. Mindegyik típus kiválóan kezeli a nagy hangnyomást, és strapabíró fémházzal rendelkeznek, hogy estéről estére biztosítsák a nagyszerű hangzást.A D112 MKII professzionális dinamikus lábdobmikrofon vadonatúj flexibilis karral van felszerelve, miközben az iparági-standardnak is nevezhető hangzását teljes mértékben megőrizte elődjéhez képest. A D112 nem csak a rendkívül magas hangnyomás tűréséről híres (akár 160 dB torzítás nélkül), hanem az „ütős” hangszínről és a „golyóálló” kivitelezésről is. Az elmúlt időkben nem véletlenül vívta ki magának az egyik valaha gyártott legjobb lábdobmikrofon elismerést.A C430 professzionális kondenzátor mikrofont elsősorban overhead és cintányér mikrofonozásra tervezték, egyedülállóan tiszta és ropogós hangzás jellemzi melynek köszönhetően néha teljesen elhagyható a további EQ használat. A rendkívül kompakt formaterv maximális diszkrét megjelenést biztosít hangminőség-kompromisszumok nélkül.  


A D40 hangszermikrofont kifejezetten nagy igénybevételű alkalmazásokhoz fejlesztette ki az AKG, mivel a teljesen fémből készült ház jóvoltából egyetlen ütem sem veszik el. A szabadalmaztatott VariMotion™ membrán egyedi laminált anyagokat használ, megakadályozva a membrán túl nagy kitöréseit, feszes és erőteljes hangzást biztosítva az egész frekvenciatartományban. A kapszulát egy sűrű szövésű fémhálós rács védi a külső behatásoktól, mely képes akár a 156 dB-es hangnyomást is elviselni. Az integrált állványadapternek és gyári tartozék csíptetőmodulnak köszönhetően ideális megoldás tam és pergődobok mikrofonozásához, de egyaránt használható fúvos hangszerekhez és gitárerősítőkhöz is.

A 7 db mikrofon és minden tartozék egy strapabíró alumínium kofferban foglal helyet, így nem csak könnyedén szállítható a szett, de segíti a könnyű és gyors felszerelést is.

A Drumset Concert 1 megjelenésével a Drumset Rhythm Pack kifutott.
További képek és specifikációk a gyártói weboldalon:
http://www.akg.com/pro/p/drumsetconcerti[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document