::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

K67DJ és K167DJ - A tökéletes stílus találkozása a kitűnő hangzással – Két új DJ fejhallgató az AKG-tól 

A 2016-os NAMM Show-n az AKG két új DJ fejhallgatót is bemutatott a K67-es és K167-es típusokat. A kinézet és a típusjelzések is ismerősek lehetnek, nem csoda, hiszen az ezidáig Tiesto licenszeléssel futott termékek frissített változatairól van szó. Mindkét termék tervezésekor a előadói/poduceri gondolkodásmódot tartották szem előtt.
Mind a fülre illeszkedő AKG K67 DJ mind a fület körbe ölelő K167 DJ teljesen zárt kialakítású, a külső környezeti zajokat teljes mértékben jól szigetelik, amely kulcsfontosságú tényező az zajos klubkörnyezetben.A nagyméretű 40mm-es hangszórók a dinamikus tekercselésnek és mozgásnak köszönhetően rendkívül jól teljesítenek, ha a kritikus pontnak számító pontos mélyfrekvenciás átvitelről van szó. Mindkét típusra a stílusos fekete megjelenés mellett a pehelysúlyú ám rendkívül strapabíró anyaghasználat a jellemző, mindemellett az AKG DJ fejhallgatókra jellemzően összecsukhatók a könnyebb tárolás érdekében. Míg a K67 DJ-t elsősorban keveréshez és élő fellépésekhez ajánlják, addig a nagyobb testvére a K167 DJ ideális stúdió lehallgatáshoz mastering munkákhoz, vagy akár élőzenei hangmérnöki felhasználáshoz is.

„A frissen újratervezett K67 DJ és K167 DJ abszolút a professzionális DJ-knek és elektronikus zenei producereknek alkottuk meg” – mondta Noel Larson a Harman Professional Retail menedzsere. „ Tökéletes kombinációi az AKG legendás hangminőségének és a jelenkori dj-k szükségleteinek mely tökéletes partner a csúcsteljesítményhez.”Az AKG K67 DJ mindössze 200 gramm és 16 Hz – 24 kHz átvitellel rendelkezik 112 dB SPL/V érzékenység mellett.A K167 DJ 250 gramm súlyú, 10 Hz-től 27 kHz-ig képes a hangok megszólaltatására, szintén 112 dB SPl/V érzékenységgel. Mindkét modell alacsony impedanciás tervezésű, a 32 ohmos ellenállás révén a profi stúdió felszereléssel és a mobil eszközökkel is remekül használhatók.

„Mint Dj és producer az elsődleges célom mindig is az volt, hogy a közönség olyan lélegzetelállító audio-élményben részesüljön amit soha nem felejtenek el.” – mondta a Grammy-díjas dj és producer Tiesto. „Az AKG fejhallgatói tökéletesek megoldást jelentenek azok számára akik a legjobb hangminőséget szeretnék, de nem szeretnék ezt feláldozni a strapabíró kialakítás és stílus ellenében, legyen szó stúdiókeverésről, fellépésről vagy akár csak út közbeni zenehallgatásról”.

A K67 DJ és K167 DJ fejhallgatókról további képek és információk elérhetők a gyártói weboldalon:

http://www.akg.com/pro/headphones/dj-akg[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document