::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Öt új dbx 500-as modul és két új 500-as doboz!

A dbx is prezentált egy pár újdonságot a 2016-os NAMM Show-n, első körben rögtön 7 új taggal bővítették a népszerű 500-as szériás jelfeldolgozó modulok családját. Tökéletes megoldás stúdiók, live és mobil felvételi alkalmazásokhoz mivel a PowerRack 500-as szériás dobozok nemcsak kompakt méretűek, hanem könnyen hordozhatók és teljes mértékben modulárisak is. Emellett rendkívül sokoldalú vezérlési opciót, kiváló hangminőséget és (az oly annyira keresett) meleg hangzást kínálnak mely az analóg jelfeldolgozás ismérve.


Az új dbx 540 egy szimplaférőhelyes elektroncsöves előerősítő modul, amely rendkívül letisztult kimeneti hangzással és magas színvonalú high-end formavilággal büszkélkedhet megfizethető áron. A modul A-osztályú elektroncsövet tartalmaz, kapcsolható fantomtáp lehetőséggel, és egy szupergyors optikai kompresszorral kiegészítve. A 12AX7 elektroncső bármikor cserélhető, így a felhasználónak lehetősége van tovább finomítani a hangzást modern vagy klasszikus elektroncsövek használatával.


A dbx 565 egy kétcsatornás optikai kompresszor modul a vájt fülű felhasználóknak.  A többfrekvenciás optikai kompresszálást negyed osztályú 24dB/oktáv meredekségű Linwitz-Riley görbék egészítik ki, Master jelszint kijelzéssel VU Meter segítségével, gain redukciós LED sorral, egymástól független kompresszióval, Attack és Release parméter állítási lehetőséggel, és egy áramkör leválasztó kapcsolóval.


És végül az új dbx 555 amely egy 5-sávosparametrikus EQ, az 570 nagy impedanciás hangszeres bemeneti modul, és az 590-es fázis manipulátor csatlakoztak a jelenlegi 500-as szériás kínálathoz, mely így most már komplex jelfeldolgozó megoldást kínál minden élő- és felvételi alkalmazáshoz.

Szintén a téli show újdonsága az új PowerBlock3 és PowerRack3 dobozok melyek mindegyike összes 3 db 500-as modult tud fogadni. A doboz minden egyes férőhelye tartalmaz szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6,3mm-es jack ki- és bemeneteket. A rack elején található a dedikált és könnyen hozzáférhető +48V fantomtáp kapcsoló. Mindkét doboz teljes mértékben kompatibilis az 500-as modulokkal, a kettő között csupán a függőleges- illetve a vízszintes orientálhatóság a különbség.

„A stúdió és live felhasználóinktól  folyamatos visszajelzéseket kapunk hogy mennyire elégedettek az új 500-as szériával” – mondta Peter Chaikin a Harman Professional Recording Solution menedzsere. „ Az öt új modullal és a két új dobozzal a dbx tovább emelte a megbízhatóság és csúcsminőség szintjét”.

 

Az új 500-as termékekről bővebb információk elérhetők a hivatalos gyártói weboldalon:
http://dbxpro.com/en-US/product_families/500-series[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document