::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL EON208P – Továbbfejlesztett hordozható PA rendszer Bluetooth átviteli lehetőséggel

A 2016-os téli Namm Show egyik legnépszerűbb JBL újdonsága az EON206P utódjaként bejelentett EON208P. A hordozható PA rendszert kifejezetten kisebb zenekarok, egyéni előadóművészek, kávéházak, klubok, iskolák, különböző meetingek, templomok és fitness klubok hangosító rendszerének fejlesztették ki az amerikai vállalat mérnökei. Az EON208P teljes mértékben a népszerű előd EON206P alapjaira épül, megspékelve a manapság oly népszerű Bluetooth átviteli lehetőséggel. Továbbá a 6,5” mélyhangszórók helyét mostantól 8” átmérőjű sugárzók veszik át, illetve a keverő-erősítő modul is 6 csatornásról 8 csatornásra bővült.

Az EON208P két passzív hangsugárzót tartalmaz egy rendkívül sokoldalú dobozba zárva, mely most már nem csak a földre helyezhető, hanem hangfalállványra is, sőt az új oldalsó talpaknak köszönhetően monitorsugárzóként is lefektethető a talajra. Mindkét hangfal 1” átmérőjű neodímium fekete műanyag dómsugárzót, és egy 8” széles mélyhangszórót tartalmaz melyek meghajtásáról egy 320 wattos erősítőszekció gondoskodik. Mint a JBL EON család többi tagja a 208P is megkapta a forradalmi újításnak számító új tölcséreket mellyel tovább javult az elérhető lefedés mértéke, valamint a kivételes hangzás érdekében alkalmazásra kerültek a a legújabb hangfaldoboz-anyagok, akusztikus elnyelő komponensek, és természetesen az új fejlesztésű hangszórók is.Az integrált 8 csatornás keverő-erősítő modul kellő sokoldalúságot biztosít bármely alkalmazáshoz. Az 1-4-es csatornák XLR és 6,3mm-es jack csatlakozót is fogadnak, és rendelkeznek hangerő, zengető, magas- és mély hangszín állítási lehetőséggel is, mely tökéletes megoldás Dj-k, énekesek, hangszeres előadóknak és különböző prezentációkhoz is. Ráadásul az 1-3-as csatornák rendelkeznek további fantomtáp és Hi-Z hangszeres kapcsolási lehetőséggel, mely révén akár gitárokat is lehet közvetlenül csatlakoztatni, illetve minden olyan eszközt amelynek működéséhez fantomtáp szükségeltetik.

Az 5-ös és 6-os csatorna a 6,3mm-es TRS csatlakozók mellett aszimmetrikus RCA csatlakozókkal is fel van szerelve ahová billentyűs hangszerek és egyéb média lejátszó eszközök is bedughatók. A 7-es és 8-as csatorna 3,5mm-es sztereó vonalbemenettel rendelkezik ahová mobil eszközök jelei küldhetők, úgymint telefoné vagy tableté. És végül a vezetékes átvitelek mellet mostantól vezeték nélküli átvitelre is lehetőség van a beépített Bluetooth modulon keresztül melyhez az előlapon található párosítás gomb megnyomása szükséges csupán. A 208P megerősített kimeneti szekcióval is rendelkezik, külön csatornák állnak rendelkezésre mostantól a pluszban csatlakoztatott monitorsugárzóknak, valamint külön kimenet áll rendelkezésre fejhallgatónak valamint további szubbasszus csatlakoztatásához. Mindezt egyidejűleg.

A rendszert kifejezetten a hordozhatóságra tervezték, a strapabíró külső borítás leginkább egy bőröndre hasonlít mely akár egy kézzel is könnyedén cipelhető. A redőzött felső gombok azonnal kioldják a két oldalsó hangsugárzót melyek azonnal állványra helyezhetők, és máris használatra kész a rendszer. A hangszórók visszahelyezésével elegendő üres hely marad a keverő és az előlapi rács között hogy a „bőröndben” tároljuk az egyéb kiegészítőket is (kábelek, mikrofonok stb.).

„A JBL EON208P-vel tovább folytatódik az 1995-ben megkezdett tradíció amikor is bemutatkoztak az első JBL EON hordozható hangfalak.” mondta Craig Lambrecht a Harman Professional Retail menedzsere. „Azóta több mint egymillió darabot használnak számtalan alkalmazáshoz”
Az EON208P megjelenésével a 206P is elérhető párhuzamosan a raktárkészletek erejéig.További információ elérhető a gyártói weboldalon:
http://www.jblpro.com/www/products/portable-market/eon208p[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document