::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG K52,K72,K92 – Új univerzális fejhallgatócsalád az elérhető árkategóriában
A 2016-as NAMM Show újdonságokat az AKG nyitotta meg az idei anaheim-i szakmai börzén. Az osztrák vállalat ugyanis is egy vadonatúj univerzális fejhallgatócsaládról rántotta le a leplet. Az új széria tökéletes költséghatékony megoldás hangmérnököknek és zenészeknek egyaránt minden felvételi alkalmazáshoz, mivel a K52, K72 és K92 modellek a már jól megszokott AKG hangminőséget nyújtják mely kivételes kényelemmel és extrém hosszú életű strapabíró konstrukcióval párosul.

Az új fejhallgatók a nagy méretű - 40 mm átmérőjű – membránokkal nagy érzékenységet biztosítanak a nagyobb kimeneti teljesítményhez, ezen felül rendkívül széles frekvencia átvitelt a lehető legrészletesebb hangkép érdekében, valamint az alacsony impedancia révén teljes mértékű kompatibilitást minden professzionális és hordozható zenelejásztó eszközzel. A teljesen zárt kialakítás része a vadonatúj fejlesztésű akusztikus kamra amely teljes mértékben megakadályozza a hang kijutását így maximálisan titokban maradhat mit hallgat a felhasználó.

Az AKG egyik védjegyének számító ergonomikus önbeálló fejpánt és a teljesen fül köré illeszkedő formaterv maratoni hosszúságú hallgatásokat tesznek lehetővé. Mindhárom modell hihetetlen könnyű, mindössze 200 g-ot nyomnak köszönhetően az innovatív mérnöki munkának, hiszen a nyitott fejpántos formaterv révén drámai súlycsökkenés következett be, kioltva a nagyméretű membránokból esetlegesen adódó súlynövekedést.
A K52, K72 és K92 modellek a megfizethető árkategóriát fogják képviselni, de ez egyáltalán nem jelent minőségi romlást. Mindhárom típust extrém teszteknek vetették alá, beleértve a többszöri kétméteres ejtés-tesztet, és a 80 000 szeres  kábelhajtogatási és nyújtási tesztet, valamint a zord hangszóró teszteket is. A fülpárnák,  - melyeken általában először jelentkeznek a hosszútávú viselés nyomai – komplett cserélhetők, meghosszabbítva a befektetésünk élettartamát és értékét.„A nagyfokú innovációknak és a mérnöki precizitásnak köszönhetően fejlesztettük ki  az új fejhallgatókat, melyek nagyteljesítményű megoldást jelentenek elérhető áfekvésben.” – mondta Peter Chaikin, a Harman Professional Felvételi megoldásokért felelős vezető mérnöke. „ Az új K52 , K72 és K92 fejhallgatók tökéletesen kifejezik, hogy az AKG maximálisan elkötelezett a felvételi megoldások irányába.”

A 18 Hz – 20 kHz frekvenciatartománnyal a K52 ideális megoldás azoknak a felhasználóknak, akik részletes hangzást szeretnének visszahallgatás vagy rögzítés közben. A K72 ennél is szélesebb, 16 Hz – 20 kHz -es tartománnyal dolgozik. Ráadásul a csavaros 6,3mm-es átalakítónak köszönhetően bármely professzionális eszközzel használható. A hosszabb 3 méteres kábel ideális a profi stúdiós alkalmazásokhoz.

A K92 a K72 minden hasznos tulajdonságával rendelkezik, kiegészülve a 22 kHz-ig kiterjesztett magasfrekvenciás tartománnyal. A csavaros adapter itt már teljesen aranyozott, az oxidáció megelőzése, és így a minél hosszabb ideig tartó teljesítmény érdekében. Ezen plusz finomításoknak köszönhetően a K92 a sorozat prémium modellje.

A K52 K72 és K92 típusokkal a K44 K77 és K99 modellek nyugdíjazásra kerülnek.

További képek és részletes specifikációk elérhetők a gyártói weboldalon:

http://www.akg.com/pro/project-headphones
 [ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document