::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG K182 – Új Professzionális Stúdió Fejhallgató

A híres osztrák gyár mögött már több mint 65 évnyi tapasztalat áll, ami a mikrofon és fejhallgató fejlesztést illeti. Ezt a tudást felhasználva bővül most tovább a professzionális fejhallgató család, melynek legújabb tagja nemrég mutatkozott be hivatalosan: a K182 professzionális monitor fejhallgató. Az összecsukható, zárt kialakítású K182 páratlanul tiszta hangzást, kényelmet és hordozhatóságot nyújt a zenészeknek és a hangmérnököknek egyaránt - abszolút megfizethető árfekvésben.
A K182 a klasszis hangzást nagy méretben adja át, mivel a hangszórók a rendkívül nagy teljesítmény mellett 10 Hz – 28 kHz –es frekvencia átvitellel gondoskodnak az igazán kiegyensúlyozott mixről. A nagy érzékenységgel is rendelkező kapszulák 50mm átmérőjűek és professzionális minőségű hangzást biztosítanak még mobil eszközökkel történő használat során is. Ráadásul a zárt, és fül köré illeszkedő kialakításnak köszönhetően hosszútávon is kényelmes viselést biztosít minden zeneszerető számára.

A K182 strapabíró anyagokból készült: úgy tervezték, hogy kibírja az elkerülhetetlen leeséseket és odaütődéseket melyek a használat és szállítás során előfordulhatnak. A kényelmes 3D összecsukási mechanizmus révén nagyon könnyen összezsugorítható a fejhallgató és kompakt méretű helyekre is könnyedén elpakolható. A fejhallgató gyári tartozéka egy lecsatolható mini XLR – 3,5mm jack kábel valamint egy 3,5mm-6,3mm-es csavaros átalakító is. Az elkopás után a fülpárnák is bármikor cserélhetők meghosszabbítva a vásárlói befektetés élettartamát.
Az AKG K182 fejhallgató 2016. januártól kapható.

 

Részetes specifikációk és további információk elérhetők a gyártói weboldalon:

http://www.akg.com/pro/p/k182[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document