::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

EON618S – Új szubbasszus sugárzóval bővül a piacvezető EON600-as széria

A bevezetése óta hihetetlen népszerűségnek örvendő hordozható széria, a gyakorlatilag az alapoktól újratervezett 4. generációs, EON600-as széria mostantól teljeskörű megoldásokat kínál a kategória vásárlóinak: megérkezett ugyanis az oly annyira hiányolt szubbasszus láda az EON618S. A rendszer mélyfrekvenciás kiegészítője egy 18” méretű hangszórót hordoz magában, és a szélessávú modellekkel megegyező 1000 wattos erősítőmodulból táplálkozik. A célirányosan tervezett nagy űrtartalommal rendelkező doboz igazi mélyfrekvenciás támogatást nyújt mely a jelenleg a legjobb  ár/érték arányú szub a maga kategóriájában, mely egyaránt alkalmazható bármely topsugárzóval: EON610, EON612, EON615.

A széria sajátos formavilágát is megörökölte a korábban kiadott EON600-as modellektől: prémium minőségű fogantyúk, standard M20-as menetes adapter hangfalállványokhoz és extrém strapabíró borítás. Az erősítő DSP modulja számos előre programozott gyári beállítással segíti a könnyű és gyors beállítást: EON600 és EON200-as gyári presetek, sőt más gyártók szélessávú gyári beállításai is előhívhatók az iOS valamint Android platformokra is ingyenesen elérhető EON Connect Bluetooth vezérlőalkalmazás segítségével.
Az EON618S maximális hangnyomásszintje 134 dB, 31Hz-150Hz (-10dB) frekvenciatartományon belül, 42,5 Hz –től 150 Hz-ig (-3dB) terjedő tényleges átvitel mellett. A hangfal súlya mindössze 40 kg. A tervezésnek köszönhetően a maximalizált űrtartalom ellenére továbbra is a hordozhatóság maradt a legfőbb szempont.
A világ egyik legismertebb hordozható szériájának újra tervezése gyakorlatilag az alapoktól kezdve valósult meg.

A gyártás során felhasználásra került az eddig csak a prémium minőségű stúdió monitorokban elérhető tölcsértechnológia is, valamint a JBL szintén ehhez a szériához tervezett és gyártott hangsugárzói is. Az EON600 az első EON széria mely rendkívül kényelmes Bluetooth távvezérlési lehetőséget is kapott így bármikor hozzáférhető az erősítő DSP modulja.
Az EON600 a tökéletes hordozható rendszer a jelenkor zenészeinek, hangosítóinak, DJ-inek.

Az EON618S szub 2015. decembertől kapható.

További részletek a gyártói weboldalon:
http://www.jblpro.com/www/products/portable-market/eon600-series/eon618s#.Vh9ay3rtlBc[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document