::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG MicroLite – A kisebb jobb. Új miniatűr színpadi mikrofonok!

Az AKG a 2015-ös amszterdami IBC Show keretein belül leplezte le vadonatúj miniatűr színpadi mikrofoncsaládját a MicroLite szériát, mely hihetetlen minőségű hangzást és strapabíróságot kínál extrém apró és diszkrét formátumban. Ideális megoldás broadcast, színházi és konferencia alkalmazásokhoz, mivel összesen 3 különböző formátumot kínál a széria: fejmikrofon, fülre akasztható és csíptetős mikrofon formájában mind-mind kivételes kényelmet és sokoldalúságot biztosítanak. A kiterjedt kutatási és fejlesztési munkálatoknak köszönhetően a MicroLite mikrofonok soha nem látott kompatibilitással, kiváló nedvesség elleni és EMC védelemmel vannak ellátva.

„Az AKG új MicroLite mikrofoncsaládja apró méretű, de a hang amit produkálnak közel sem” – mondta Karam Paul, az AKG marketing igazgatója. „ A nagyszerű hangminőségen túl minden szempontból több időt fordítottunk a formatervezésre. A fülre akasztható és fejmikrofonoktól kezdve, melyeknél a felhasználó maga állíthatja be a kényelmes viseletet, a többrétegű nedvesség elleni védelemig, ezek a mikrofonok szuper teljesítményt nyújtanak minden nagy igényt támasztó alkalmazás során.”Az LC81MD típus a legkisebb kardioid karakterisztikával rendelkező csíptetős mikrofon a piacon: összesen 4,8mm átmérőjű, 10mm hosszú, és mindössze 2g tömegű. A mikrofon érzékeny kardioid karaktere rendkívül széles frekvenciatartományban működik, és teljes sokoldalúságot biztosít hogy a legjobb hangzás legyen kinyerhető minden hangforrásból. Az LC81MD négy különböző színben is kapható, így gyakorlatilag észrevehetetlen.
Az LC82MD a 81-es mikrofon gömb karakterisztikával rendelkező változata. Átmérője 3mm, hossza 6,5mm, mely révén jelenleg ez a típus a világ legkisebb gömbkarakterisztikás mikrofonja. Tökéletes választás musicalek, színházak, templomok, broadcast- és nagyformátumú prezentációs alkalmazásokhoz. Mindemellett az LC82 gondoskodik róla, hogy a nedvesség vagy a smink egyáltalán ne tegye tönkre az előadást. Csakúgy, mint az LC81 az LC82 is négy különböző színben kapható: fehér, fekete, bézs és kakaóbarna.
A csíptetős változatokhoz hasonlóan az EC81MD és az EC82MD fülre akasztható mikrofonok további opciót jelentenek a kivételes vezeték nélküli hangzáshoz. Az EC típusokat elsősorban színházi, broadcast, musical, és konferencia felhasználásra tervezték, a pontos és specifikus elhelyezés jegyében. Mindegyik típus rendelkezik egy rugalmas fülpánttal és egy állítható hosszúságú mikrofonkarral melyek garantálják a lehető legkényelmesebb viseletet. A felhasználók ebben az esetben és két különböző karakterisztika közül választhatnak: kardioid (EC81MD) és gömb (EC82MD). Szintén az LC modellekhez hasonlóan itt is sajátosság a rendkívül nagy a nedvesség és pára elleni védelem. A fülre akasztható modellek két színben rendelhetők: kakaóbarna és bézs.

Azok akik a még ennél is komfortosabb és stabilabb viseletet preferálják a MicroLite fejmikrofont ajánlja az AKG: a kardioid HC81MD és a gömb karakterisztikás HC82MD fejmikrofonok páratlan hangzásról gondoskodnak. A szintén rugalmas és ebben az esetben kétoldali fülpántok és a szintén állítható hosszúságú mikrofonkar hihetetlen kényelmes és stabil viselést biztosítanak a felhasználónak a fellépő igényeknek megfelelően. A HC modellek is két színben elérhetők, ráadásul a HC82MD teljes mértékben pára- és nedvesség álló kivitel.
A MicroLite széria a megszokott 3 pólusú mini XLR helyett Microdot csatlakozókkal vannak ellátva, mely számos ma használt csatlakozási metódussal kompatibilis, így az összes ismert nagy gyártó vezeték nélküli rendszerével is. Ennek köszönhetően, a MicoLite széria számos környezetbe könnyedén integrálható és testre szabható az optimális teljesítmény érdekében. Tökéletes kiegészítői természetesen az AKG vezeték nélküli rendszereinek is úgymint az új DMS800 digitális adóknak. A MicroLite széria tengernyi kiegészítővel érkezik majd, mint például fémrácsos védőkupakok, szivacs szélzsákok, fantomtáp adapterek, gallércsíptetők, izzadság- és sminkvédők.

MicroLite típusmagyarázat:

E=Ear (fülre akasztható)
H=Head (fejmikrofon)
L=Lavalier (csíptetős)

1= kardioid
2= gömb

LC82MD= csíptetős mikrofon gömbkarakterisztikás kapszulával

A MicroLite mikrofonok 2016. januártól kaphatók.

További információk, képek a mikrofonokról és az elérhető kiegészítőkről:
http://www.akg.com/pro/microlite-products[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document