::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Új JBL Professional stúdió monitor vezérlők!Az MSC-1 sikere után, idén augusztusban három újabb monitorvezérlőt dobott piacra az amerikai hangfalgyártó óriás a JBL Professional. Az új JBL stúdió monitor vezérlők a páratlan audio teljesítmény mellett nagymértékben felgyorsítják és finomítják a munkafolyamatokat a felvételi, az utómunkálat és egyéb broadcast vezérlőtermekben. A jelenlegi stúdió monitor kínálattal összhangban számos konfiguráció áll rendelkezésre melyek olyan alapvető vezérlési funkciókat tesznek elérhetővé, melyek eddig gyakran hiányoztak az asztali hangprodukciós rendszerekből. Mindegyik típus robusztus fémházzal rendelkezik, és speciálisan arra lettek tervezve, hogy magas minőségi színvonalat, teljesítményt és megbízhatóságot nyújtsanak bármely professzionális alkalmazáshoz, ráadásul bármely intézmény számára elérhető árkategóriában.

Az új JBL monitor vezérlők:

JBL Nano Patch Plus
Kompakt passzív hangerőszabályzó
A sokoldalú Nano Patch+ passzív hangerőszabályzó az egyik legkisebb és legegyszerűbb konstrukció. Semmi aktív áramkör, a Nano Patch+ kifinomult tiszta hangzást biztosít bármely kétcsatornás forrásból. A hátoldalon megtalálható szimmetrikus XLR/TRS Jack kombinált, és mini TRS jack bemenet is, valamint TRS jack és sztereó mini TRS kimenetek. A kellemes tapintású és kényelmes hangerőszabályzó gomb 1 dB-es precíz állítást tesz lehetővé 0-tól -40 dB-ig. A Nano Patch Plus ideális kiegészítő a JBL LSR 3 Series aktív monitorokhoz. Fekete és ezüst színben is kapható.JBL M-PATCH2
Passzív sztereó vezérlő/váltó
Az M-Patch 2 egy kompakt asztali/rack-be építhető sztereó hangerőszabályzó forrás- és kimenet választási lehetőséggel. Az M-Patch 2 a széria többi tagjához hasonlóan letisztult és kifinomult hangzást biztosít a számítógép hangkártyájából, CD-játszóból, előerősítőkből és keverőkből érkező hanghoz. A forgó enkóderek precízen vezérlik az akár két különböző forrásból érkező jelet. Bemeneti csatlakozók: szimmetrikus XLR/Jack kombinált, RCA, 3,5mm jack. A kimeneti oldalon 2 pár szimmetrikus XLR áll rendelkezésre. Monó-sztereó szummázó, némítás kapcsoló, A/B monitor kimenetek, és beépített fejhallgató előerősítő teszik kompletté a csomagot. Rugalmas forrásválasztás abszolút letisztult jelút konfigurációval kombinálva: Az M-Patch 2 tökéletes megoldás vezérlőszobák széles variációjához.JBL M-PATCH ACTIVE-1

Precíziós monitorvezérlő/utasítómikrofon és USB audio interfész

 

Az M-PATCH ACTIVE-1 összesen 4 bemeneti forrást képes fogadni, 3-at sztereó analóg, 1-et pedig USB formátumban. A kimeneti szekció is hasonló kapacitással rendelkezik: 3 db sztereó analóg kijárat plusz USB. Ráadásul a bemeneti források és kimeneti monitorrendszerek közötti zökkenőmentes A/B váltáson felül az ACTIVE-1 teljes értékű monitorfunkciókkal is rendelkezik, beleértve a teljes szériára jellemző precíziós hangerőszabályzást, valamint monó szummázási lehetőséget, némítást, és DIM lehetőségeket. A beépített kondenzátor utasítómikrofon pedig pedállal is aktiválható. A szintén integrált variálható jelút konfigurációs alternatíváknak köszönhetően az ACTIVE-1 ideális alacsony költségű megoldás számos stúdióalkalmazáshoz. Az ACTIVE-1 alaplapi USB interfésszel is fel van szerelve, így lehetőség van digitális rögzítésre és bejátszásra is, ha számítógépes hangrendszerrel együtt használjuk.

 


NANO PATCH ACTIVE SEPAKER STARTER KIT – ACTPACK

Aktív monitorrendszer kezdő készlet

 

Az ACTPACK egy pár stúdió monitorokhoz készített rezgéscsillapító szivacsot, egy darab Nano Patch Plus hangerőszabályzót, és négy darab 3 méter hosszúságú papa XLR – TRS jack kábelt tartalmaz. A készlet segítségével bármely aktív monitorsugárzó könnyedén csatlakoztatható bármely számítógépes hangrendszerhez. A kezdőkészlet ideális kiegészítő A JBL LSR 3-as szériás hangfalakhoz.

 

Az új monitorvezérlők 2015. október végétől kaphatók!

További képek és részletes specifikációk:
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/monitor-controllers#.VdszP_btlBc[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document