::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG D112 MKII – Klasszikus hangszermikrofon új kiadásban
 A Harman csoportba tartozó AKG bemutatta az új D112 MKII lábdob mikrofont, a cég legendás D112-esének utódja. Az MKII tovább erősíti elődje hírnevét, mivel egy vadonatúj flexibilis adaptert kapott, miközben megőrizte hangzásbeli erősségét mely anno az ipari standard státuszba emelte a mikrofont.
„A D112 nagyon jó hírnevet szerzett magának, mint a valaha gyártott egyik legjobb lábdob mikrofon, a rendkívül nagy SPL kapacitásnak, az ütős hangszínnek, és a golyóálló konstrukciónak köszönhetően” – mondta Erich Gaertner termékmenedzser. „Bár a merev szár miatt néha kicsit trükkös volt megtalálni az optimális pozíciót. A D112 MKII bemutatkozásával teljesítettük a tour sound szakemberek kéréseit, miszerint legyen egy sokkal rugalmasabb, csuklós és forgatható felfüggesztő rendszer, mely révén a D112 MKII tökéletesen és könnyedén beállítható a tökéletes pozícióba”.

A D112 MKII kardioid dinamikus mikrofon több mint 160 dB hangnyomást képes kezelni torzítás nélkül. A nagy membrán nagyon alacsony rezonancia frekvenciája révén tömör és erőteljes átvitelre képes a 100 Hz alatti tartományban. A tekintélyes alsó tartományt egy keskenyebb 4 kHz-es kiemelés egészíti ki mely elemi erővel üt át még a legösszetettebb mixeken és leghangosabb színpadi hangzáson is. „Az egyik legfőbb ok amiért a hangmérnökök szeretik a D112-őt, hoy nem szükséges további EQ a tökéletes hangzás kinyeréséhez, csupán fel kell tolni a fédert” – jegyezte meg Gaertner. A teljesítmény további fokozása végett a D112 tartalmaz egy búgást kompenzáló tekercset, mely abszolút minimum szinten tartja a zajokat.
A már jól bevált lábdob mellett a D112 MKII kiváló választás elektromos basszusgitár erősítő és harsona mikrofonozásához is.

A D112 MKII már rendelhető.

További információk:
http://www.akg.com/pro/p/d112mkii[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document