::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG C314 – Új dupla membrános kondenzátor mikrofon

A világ egyik legsikeresebb mikrofoncsaládjának örökségét hivatott továbbvinni a Frankfurtban bemutatkozott új AKG nagymembrános kondenzátormikrofon a C314, mely ideális megoldás minden stúdiókörnyezetben, az otthoni felhasználástól egészen a professzionális felvételi helyiségekig.

A C314 a kategória legjobb zaj- és dinamikatartománya mellett lapos és kiemelkedően lineáris frekvencia átvitelt nyújt. A semleges hangzásnak köszönhetően ez egy tökéletes felvételi mikrofon mely szinte minden körülmény között bevethető.

„A C214 a megjelenését követően az egyik legkelendőbb mikrofonná vált az Egyesült Államokban, mely család most tovább bővül a C314 megjelenésével.” – mondta Erich Gaertner, az AKG termékmenedzsere. „A C314-től még a korábbiaknál is nagyobb sikereket várunk, köszönhetően a rendkívül jó árfekvésnek, sokoldalúságának és a világklasszis hangminőségnek.”

A C314 a nagymembrános kondenzátor mikrofonok családját erősíti olyan híres tagok mellett, mint a C214, a C414 XLS és C414 XLII, melyek egytől egyig vezető szerepet töltenek be a maguk kategóriájában, mint felvételi mikrofonok.

Főbb tulajdonságok:

  • Dupla membrános kapszula négy választható iránykarakterisztikával. Minden egyes membrán gondosan válogatott és párosított a lehető legpontosabb felvétel érdekében.
  • C414 XLS aranyozott membrán a magas linearitás és semleges hangzás jegyében
  • Túlvezérlés jelző LED, mely a nagyon magas hangnyomásszinteket jelzi, ezáltal a mikrofon beállításokban is elvégezhetők a szükséges korrekciók a rögzített sáv helyett.
  • Integrált kapszula felfüggesztés, mely jelentős mértékben csökkenti mechanikai zajokat és a rezonanciát.
  • Duplaszövésű fémháló, mely tökéletesen megvédi a kapszulát, valamint RF pajzsként is funkcionál, anélkül hogy az akusztikus teljesítményt befolyásolná.
  • 20dB-es pad csillapítás és mélyvágó szűrő kapcsolók mikrofonhoz közeli felvételekhez, és a közeltéri hatás csillapítására
  • Gyári tartozékok: Strapabíró bőrönd, szélzsák, pókos rezgésmentes tartó és állvány adapter


A C314 sztereó párban is kapható lesz 2015. júniustól.

További információk:
http://www.akg.com/pro/p/c314[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document