::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Crown XLS DriveCore™ 2 – Továbbfejlesztett sokoldalúság és jellemvonások


A 2015-ös frankfurti PLS Show-n a Crown sem maradt új termék leleplezése nélkül, bemutatkozott ugyanis a sokoldalúságáról és megbízhatóságáról is jól ismert elérhető árkategóriát képviselő XLS sorozat immáron negyedik generációja mely ezen belül már a második mely a Crown forradalmi DriveCore™ chipjeit tartalmazza. A kétcsatornás XLS DriveCore 2 sorozat továbbfejlesztett jellemvonásai közé tartozik a még sokoldalúbb DSP processzor mely mostantól band pass szűrőkkel is rendelkezik, a választható bemeneti érzékenység, a távolról is vezérelhető tápegység, és a vadonatúj elegáns stílus.

Az új széria az elődhöz hasonlóan 4 különböző teljesítményű modellel érkezik: XLS 1002, XLS1502, XLS2002, és XLS2502, 350 W – 775W csatornánkénti teljesítménnyel 4 ohmos, és 1100 W – 2400 W hídba kapcsolt teljesítménnyel szintén 4 ohmos illesztéssel. Az XLS Drivecore 2 új teljesítmény-ár standard létrejöttét jelenti ebben az árkategóriában: a Crown exkluzív DriveCore áramköre ugyanis a nagy teljesítmény, a kivételes energiahatékonyság, és a pehelysúly egyedi kombinációja. (Az erősítők kevesebb, mint 5kg nehezek!)

„Az XLS széria mára az iparág igáslovaként ismert, a legújabb generáció bemutatkozásával pedig minden eddiginél szélesebb körben válik alkalmazhatóvá legyen szó PA, vagy installációs hangosításokról.” – mondta Craig Lambrecht a Crown Audio Üzleti Szegmens menedzsere.

Az újonnan integrált, mindkét csatornán alkalmazható teljes sávszélességen használható szűrők segítségével még precízebb DSP hangolásra nyílik lehetőség, mivel az előzőekben csupán egyszerűsített alul- és felüláteresztő szűrők segítségével finomíthattuk a hangzást és a hangszíneket. Az erősítők előlapi kijelzése (kivéve a hő- és túlvezérlés kijelzőket) mostantól tetszés szerint teljesen kikapcsolható így sötétebb helyekre is elhelyezhető bármely modell. Továbbá az 1.4Vrms érzékenység mellett mostantól 0.775 Vrms érzékenység is választható a bemeneteknél, így még szélesebb körben alkalmazhatók, és akár teljes teljesítményen is hajthatók az erősítők.

Az XLS Drivecore 2 erősítők tápegysége távolról is vezérelhető, így akár nagyobb távolságról is ki- és bekapcsolhatók. Az új LCD kijelző elalvás ideje is szabályozható mostantól, mely időt a felhasználó határozhatja meg. Az XTi sorozatból megismert biztonsági beállítások is alkalmazásra kerültek mely révén teljesen letilthatók az előlapi kezelőgombok. A menü egy egyszerű gombkombináció lenyomásával zárható le és oldható fel. Ezen felül újdonság még a gyári beállítások visszaállítása funkció is.Az egyes modellek teljesítménye (4 ohm / csatorna):
XLS1002: 350W
XLS1502: 550W
XLS2002: 650W
XLS2502: 775W

A felsorolt teljesítményekről a Crown D-osztályos Drivecore moduljai gondoskodnak melyek körülbelül egy amerikai postai bélyeg nagyságúak, és tartalmazzák az erősítő meghajtó és kimeneti fokozatát valamint számos más audio funkciót is, melynek eredménye egy elképesztően hatékony és gazdaságos működtetés mely megfelel a Harman GreenEdge™ környezetvédelmi kezdeményezésének. Mind a négy típus 2U helyet foglal a rackben.

A DriveCore 2 erősítők 2,4 és 8 Ohm-os illesztéssel is használhatók, hídba kapcsolt üzemmódban 4- és 8 ohmos illesztés a megengedett. A hangszórók védelméről az XLS DriveCore 1 sorozatban bemutatkozott Peakx limiterek gondoskodnak. A bemeneti oldalon szimmetrikus XLR, 6.3mm-es jack és RCA csatlakozók is megtalálhatók, a kimeneti oldalon Speakon® és érintésvédett csavaros csatlakozók állnak rendelkezésre.

XLS Drivecore 2 teljesítményadatok:


Az XLS Drivecore2 széria 2015. augusztustól kapható.

További információk:

http://www.crownaudio.com/en/product_families/xls-drivecore-2-series[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document