::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

dbx DriveRack goRack™ - Egyszerű, de nagyszerű PA processzor  

A januári NAMM Show-t követően sem áll meg a dbx újdonságok bemutatása, hiszen ahogy a gyári weboldalon folyamatosan ketyegő visszaszámláló is mutatta, nagyszerű dolgok sokaságát mutatta be a közelmúltban a világhírű gyár. A tendencia a 2015-ös frankfurti Pro Light & Sound Show-n is folyatódott ahol is elsőként a vadonatúj DriveRack goRack™ mutatkozott be.A goRack™ egy rendkívül könnyen használható miniatűr rendszerprocesszor, mely segítségével minden PA rendszer gyorsan és egyszerűen optimalizálható a lehető legjobb hangminőségre. A goRack a nagy elismerésnek örvendő DriveRack széria legújabb képviselője. A végletekig letisztult és leegyszerűsített formavilág révén ez a kis karcsú és kompakt eszköz elfér a tenyerünkben is.

„A dbx goRack a piacvezető DriveRack széria minden esszenciáját magába foglalja egy teljesen megfizethető és végtelenül egyszerűen használható processzor formájában” – mondta Jason Kunz, a dbx PA valamint Recording&Broadcast termékmenedzsere. „A goRack bemutatkozásával a zenészek mostantól bárhol és bármikor jelentős mértékben javíthatják a PA rendszerük hangzását”

A goRack számos jelfeldolgozó algoritmust bocsájt rendelkezésünkre: EQ, kompresszor, AFS gerjedésgátló, szubharmonikus szintézis a mélyfrekvenciás átvitel fokozására stb. A leggyakrabban használt jelformáló komponensekhez 5 gomb segítségével férünk hozzá, valamint egy nagyméretű tekerőgomb révén pedig a paraméterek állítására nyílik lehetőség, beleértve a 20 különböző zenei stílus alapján elkészített 31 sávos grafikus EQ beállításokat is. A goRack-ben található kompresszor a világhírű és elismert dbx 163X alapjaira épül. Emellett rendelkezésünkre áll egy dupla mikrofon előerősítő, kapcsolható mikrofon/vonal szintű érzékenységgel, valamint egy AUX bemenet, és oldalankénti Left-Right hangerőszabályzó.

A goRack a keverőpult és az erősítő közé fűzhető be a jelláncolaton belül a sztereó ki- és bemeneteknek köszönhetően, mely XLR és 6.3mm-es jack csatlakozón keresztül is lehetséges.

Az eszközt egyéni fellépők akár különálló dinamika processzorként is használhatják.

A dbx goRack™ 2015 augusztustól kapható.


További képek és információk elérhetők a gyártói weboldalon:
http://dbxpro.com/en-US/products/gorack[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document