::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

BSS Audio BLU-103 - Új telekonferencia processzor VoIP-al
 
BLU-103

Ezzel a névvel megjelent telekonferencia processzorral bővül tovább az alacsonyabb árfekvésű, fix kiépítéssel rendelkező Soundweb™ BLU-100-as széria. A BLU-103 a sorozatban egyedülállóként támogatja a VoIP (Voice over IP) szolgáltatásokat. A széria többi tagjához hasonlóan (BLU-100, BLU-101, BLU-102) kibővült és egyénileg testre szabható jelút konfigurálást valamint digitális jelfeldolgozást kínál, 8 db analóg bemenettel, 8 db analóg kimenettel, VoIP interfésszel, AEC algoritmussal (Automatikus Visszhang Elnyomás), BLU-Link busszal, Ethernet csatlakozási lehetőséggel, és még számos extrával. A BLU-103 közvetlenül is csatlakoztatható a digitális telefon rendszerekhez, és két VoIP hívást tud kezelni egy időben.

A BLU-103 elsődleges feladata hogy a beszédhang minél érhetőbb legyen. A 101-es 102-es modellekből jól ismert AEC algoritmusból 8 db egymástól függetlenül képes működni, kiegészülve az AGC (Automatikus Gain Vezérlés) és zajelnyomó társalgoritmusokkal. Az AEC-t akkor szükségszerű használni, amikor visszhang keletkezik a rendszerben akkor, ha valaki például egy asztali mikrofonba beszél, majd a terem hangrendszeréből kilépő hangokat újra felveszi az adott mikrofon és újra visszajuttatja a rendszerbe.  Az AEC nemcsak az analóg bemeneteken beérkező jelre alkalmazható, hanem a digitális BLU-Link buszon beérkezőkre is. Az összesen 8 db rendelkezésre álló algoritmus lehetővé teszi, hogy akár több konferenciahelyiséget is kiszolgáljon egyetlen BLU-103 processzor.

Az AGC gondoskodik róla, hogy a mikrofon szintezése mindig az optimális tartományon belül maradjon, míg az NC zajelnyomó eltávolítja az alap nyugalmi állapotban keletkező zajokat, mint például a ventilátor vagy légkondicionáló által keltett zaj. Az analóg bemenetek érzékenysége szoftveresen konfigurálható 6 dB-es léptékben egészen +48dB-es szintig minden egyes csatornán. Emellett +48V fantomtáp is kapcsolható szintén minden egyes analóg bemenetre.

A BLU-103 integrált, alacsony latency-vel működő, hibatoleráns digitális audio busza 256 csatorna jelét képes továbbítani, akár 91 méter távolságra is egyetlen szimpla Cat5e kábelen keresztül kompatibilis eszközök között. Ha szükséges, lehetőség van üvegszál optikás átalakítók segítségével 32km-re is bővíteni ezt a távolságot. A BLU-103 teljes mértékben kompatibilis a teljes Soundweb London családdal, vezérlése és konfigurálása a Harman HiQnet Audio Architect szoftverrel lehetséges.

A 12 vezérlőbemenet, és a 6 logikai kijárat révén a BLU-103 tökéletesen integrálható GPIO (General Purpose Input/Output) eszközökbe. Az előlapi LED kijelzőkről leolvasható a beérkező jel jelenléte, túlvezérlés, és a fantomtáp állapot számítógépre történő csatlakozás nélkül. A kétirányú ’Locate’ funkció segítségével lehetőség van lokalizálni a keresett eszközt a Harman HiQnet hálózaton belül.

http://bssaudio.com/en-US/products/blu-103

 

 [ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document