::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Crown DCi – Két új modellel bővül a sorozat 

A 2015-ös ISE kiállításon mutatkozott be a Crown Audio DriveCore™ Install (DCi) Network szériájának két új modellje a DCi 4/2400N, illetve ennek kétcsatornás változata a DCi 2/2400N teljesítményerősítők. Az új erősítők is a Harman exkluzív DriveCore™ technológiája révén biztosítanak rendkívül nagy teljesítményt, kompakt, energia hatékony formátumban, a hálózati megoldások által biztosított előnyökkel megspékelve.

„Az új nagyteljesítményű erősítőkkel kitöltjük a hiányzó teret a DCi Network szériában, olyan csatornakonfigurációkkal és teljesítményadatokkal, melyek ezelőtt még nem voltak elérhetőek, beleértve a két csatornás és négy csatornás modelleket, 2400 Watt csatornánkénti teljesítménnyel.” – mondta Dan Saenz, a Crown Audio üzleti szegmens menedzsere. „ Az új erősítők bemutatásával a Crown mostantól komplett megoldásokat tud nyújtani mindenféle hálózati installációs megoldásra, a legkisebb templomoktól kezdve, az éttermeken, bárokon és üzlethelyiségeken át, a legnagyobb többcsatornás nagyobb léptékű teljesítményt igénylő alkalmazásokig bezárólag”.

Mindkét 2400N modell 1900 Watt teljesítményt ad le 8 ohm-os, 2400 Wattot 4 ohm-os, és 2100 Wattot 2ohm-os illesztés esetén. A megadott számok minimum garantált teljesítményadatok – a DCi erősítők garantáltan biztosítják a hivatalos specifikációkban megadott teljesítményeket, hosszabb időtartamon át, mint bármely más versenytárs. Ráadásul ezek az erősítők képesek konstans vonalfeszültségű rendszerek közvetlen kiszolgálására is, legyen szó 70 vagy 100 Voltos alkalmazásról további külső transzformátor használata nélkül.

A Crown DCi Network széria átfogó hálózati vezérlést és monitorozást tesz lehetővé az elsődleges és másodlagos Ethernet portokon keresztül. A DCi N széria teljes mértékben kompatibilis a Harman HiQnet protokolljával, így a teljes ingyenes Audio Architect szoftveren keresztül az első lépéstől az utolsóig beállítható, vezérelhető és monitorozható a rendszer minden egyes erősítője a TCP/IP alapú protokollon keresztül. Ezen felül a DCi széria erősítői kompatibilisek a Harman BLU-Link protokolljával is, mely egy alacsony latency-vel dolgozó, hiba toleráns digitális audio busz, melyen keresztül összesen 256 audiocsatorna jele továbbítható egyetlen standard Cat5e kábel használatával, akár 91 méter távolságra is.

A korábban megismert DCi erősítőkhöz hasonlóan a DCi 2/2400N és a 4/2400N alapja is a Crown szabadalmaztatott és forradalmai DriveCore™ chipje, amely erőteljes, de ugyanakkor rendkívül energia hatékony üzemeltetést biztosít, használatával pedig jelentős mértékű súlycsökkenést sikerült elérni. Az ultrakompakt méretű D-osztályú PWM DriveCore™ áramkör egyesíti az erősítő driver és kimeneti fokozatát számos más audiojel funkcióval.

A hálózati szolgáltatások révén számos kényelmi funkció válik elérhetővé: terhelés folyamatos nyomon követése, átfogó hibaüzenet jelentő modul, mérőhang, programozható GPIO logikai portok, kiegészítve az integrált DSP által nyújtott prémium funkciókkal: hővédelemmel kombinált LevelMax™ limiterek minden ki- és bemeneten, bemeneti kompresszor, ki- és bemeneti delay, szintén ki- és bemeneti EQ, beépített hangváltó modul, és zajgenerátor.

Az erősítők szintén Crown exkluzív PFC univerzális tápegységekkel rendelkeznek, melyek „a maximális teljesítmény leadására a lehető leghatékonyabb mellett bármely országban” elven működnek: a bemeneti oldalon a tápegység 100V és 240 V között fogad AC feszültséget, 50/60Hz frekvencián (+- 10%).  A hűtésért felelős rendszer a légáramlatokat a lehető legszükségesebb helyekre összpontosítja, minimálisra csökkentve a felszabaduló hőmennyiséget és zajt.

Az új 2400 Wattos DCi modellek 2015. áprilistól elérhetők.


További képek és részletes specifikációk elérhetők a gyártói weboldalon:
http://www.crownaudio.com/row/amplifiers/drivecore-install-network-series.html
[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document