::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Professional SRX800 – Új csúcsteljesítményű hordozható aktív széria 

A Harman Professional csoportba tartozó JBL Professional, mint eddig minden évben, 2015-ben is az észak-amerikai szemlén mutatta be vadonatúj hangfal családját, az SRX800-at mely egy nagyteljesítményű, aktív hordozható széria. Az SRX800 hangfalakban a JBL prémium minőségű hangszóróinak meghajtásáról a Crown szabadalmaztatott DriveCore® erősítőmoduljai gondoskodnak, melyek nem csak kivételes hangminőséget biztosítanak, hanem teljesen testre szabható DSP-vel is rendelkeznek.

A JBL SRX800 sorozat 5 új modellt tartalmaz:

  • SRX812P: 12” kétutas szélessávú
  • SRX815P: 15” kétutas szélessávú
  • SRX835P: 15” háromutas szélessávú
  • SRX818SP: 18” szubbasszus
  • SRX828SP: dupla 18” szubbasszus„A hordozható PA rendszerek piaca már hosszú évek óta egyre jobban az aktív sugárzók felé mozdul el. Az SRX800-as szériával nem más a célunk, mint a teljesítmény-standard újradefiniálása ebben a kategóriában.” mondta Andy Flint a JBL Professional PA Szenior menedzsere. „A beépített Crown erősítőmodul és a konfigurálható DSP modul ezelőtt soha nem látott finomhangolási lehetőségeket nyújt a lehető legpontosabb hangzásért legyen szó bármilyen rendszerről vagy konfigurációról.”

Az SRX800 a JBL prémium minőségű hangszóróival van szerelve melyek a nagy teljesítményt kombinálják az extrém alacsony torzítással. A magas frekvenciákat, a széles területeket is lefedni képes tölcsérek kezelik, melyek hihetetlen pontos vízszintes és függőleges szórást biztosítanak a letisztult frekvencia átvitel mellett. A nagy kitérésű mélyhangszórók tiszta, artikulált és erőteljes basszusokat biztosítanak - mely a JBL egyik védjegye -, minimális dinamika kompresszióval még a tartós nagy hangerőn történő használat mellett is.
Az SRX800 hangfalak mért hangnyomásszintje 135dB és 141dB között van típustól függően.Minden JBL SRX800 modell a Crown beépített DriveCore® erősítőivel rendelkezik, melyek 2000 Wattos tiszta kimeneti teljesítményre és magas headroom-ra képesek (SRX818SP esetén: 1000 W).
A Harman DriveCore technológiája révén az erősítőmodul nem csak pehelysúlyú és energia hatékony hanem elképesztő erőteljes is. Az erősítőmodulba integrált DSP összesen 20 parametrikus EQ-t, 96 kHz-es FIR (Finite Impulse Respone / Véges Impulzus Átvitel) szűrőket a még kifinomultabb crossover hangolásért, hangszóró delay lehetőséget, és még a rendszer kalibráláshoz szükséges jel generátort is tartalmaz. Lehetőség van azonban tetszés szerint akár a JBL AE (Apllication Engineering) csapata által kalibrált gyári beállításokat is előhívni, így a rendszer beállításkor rengeteg idő is nyerhető.

A JBL SRX800-as hangfalak teljes mértékben kompatibilisek a Harman HiQnet hálózati kommunikációs protokollal, mely révén minden egyes modell távolról is vezérelhető az Audio Architect PC-s szoftverrel, vagy az új SRX Connect névre hallgató Android és iOS alkalmazással.A 800-as széria az SRX névtől már jól megszokott extrém strapabíró kialakítással rendelkezik. A szintén integrált M10-es függesztő pontok mellett a standard 35mm-es állvány aljzatok is megtalálhatók a hangfalakon. A hátoldali panelen egy kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző segíti a felhasználót a paraméterek beállításában, mely még a legsötétebb színpadokon is kiválóan olvasható. Az SRX812P lábakkal is felszerelésre került, így front és színpadi monitor sugárzóként is alkalmazható.

Az SRX800-as raktárkészlet információkkal kapcsolatban érdeklődjenek elérhetőségeinken!
Gyári weboldal (még több képpel és részletes specifikációkkal):

http://www.jblpro.com/www/products/portable-market/srx800-series


[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document