::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

dbx 500 Series – Új ultrakompakt jelfeldolgozó processzorok

A 2015-ös anaheimi NAMM Show-n lepleződött le a nagyérdemű előtt a dbx vadonatúj 500-as szériája, mely 5 darab kompakt, fél-rack méretű jelfeldolgozó stúdióprocesszort tartalmaz:

560A – Kompresszor és Limiter
530 – Parametrikus EQ
580 – Mikrofon Előerősítő
520 – De-Esser
510 – Szubharmonikus Szintetizáló
A dbx 560A kompresszor és limiter rugalmas hozzáférést biztosít a dinamika vezérléshez, többek között threshold, ratio és kimeneti gain szint paraméterekkel. A klasszikus dbx hard-knee kompresszió mellett, a szabadalmaztatott OverEasy® mód is rendelkezésre áll, beleértve a nagy mértékben zenei program függő attack és release időket is. A kompressziós ráta változtatható 1:1 aránytól végtelen:1-en át, -1:1 arányig, ráadásul az 560A rendelkezik egyedi Infinity+ kompressziós móddal is mely negatív arányokat használ. A paraméterek szabályzása rendkívül könnyű, köszönhetően az 560A létra-stílusú LED-es RMS gain-redukció, és kimeneti/bemeneti jelszint kijelzőinek, valódi RMS szint érzékeléssel.A klasszikus dbx 905 alapjaira épül a dbx 530 parametrikus EQ, mely egy 3 sávos parametrikus  hangszínszabályzó, kapcsolható harang, vagy shelving típusú szűrőkkel, mind a magas, mind a mélyfrekvenciás tartományokban. Ezen felül a jósági tényező (Q) is állítható minden sávban. Az 530-as lehetőséget kínál a kiválasztott frekvenciák szintjének és sávszélességének beállítására is a maximális zenei hatékonyság érdekében.A nagyszerű stúdió hangzás egy nagyszerű mikrofon előerősítővel kezdődik – és a dbx 580 mikrofon előerősítőt arra tervezték, hogy kivételes tisztaságú, árnyalatú és megjelenésű, jól bevált hangminőséget nyújtson. Az egyedi tervezésű prémium minőségű ultra alacsony zajszinttel dolgozó előerősítő áramkör akár 60dB-es gain szintet is képes biztosítani, és megbirkózik a mikrofon és vonal szintű jellel is. A lehető legprecízebb testreszabás érdekében számos vezérlő áll rendelkezésünkre: Gain, Low Cut, High Detail, Low Detail, és Polarity Invert (polaritás fordítás), kiegészítve egy nagyméretű VU méterrel mely eléggé old-school vizuális megjelenést biztosít a modulnak mindemellett persze pontos szintvisszajelzéssel is szolgál.
A dbx 520-as De-Esser feltűnően hatékony a sziszegő hangok eltávolításában a kifinomult, professzionális minőségű felvételi alkalmazások során. A híres dbx 902-es alkotóelemeit felhasználva, az 520-as 800Hz-től 8kHz-ig terjedő frekvencia vezérléssel rendelkezik, és 0dB-20dB közötti tartományban képes csökkenteni a sziszegő-susogó hangokat. A gain redukció visszajelző vizuális információval szolgál az alkalmazott „sz-telenítés” mértékéről.
Az 510-es szubharmonikus szintetizáló bármely felvétel mélytartományát képes felturbózni erőteljes, akár egy oktávnyival mélyebb basszusokkal az eredetihez viszonyítva. Legyen szó a komplett hangkép vagy akár csak egy elektromos basszusgitár, szintetizátor, lábdob vagy bármely más hangszer hangjának ütősebbé tételéről, a dbx 510 gondoskodik a mai zenészek, producerek és hallgatók legfőbb igényét kielégítő mély- ütősségről.  Az 510 LF Boost, Level, és frekvenciatartomány vezérlésekkel rendelkezik.

„Az új 500-as sorozat nevezetes dbx jelfeldolgozó egységeket képvisel ezelőtt soha nem látott kis méretben, mégis ugyanazt a páratlan hangminőséget képviselik, melyben már évtizedek óta megbíznak a hangmérnökök, producerek és zenészek egyaránt” – mondta Jason Kunz, a dbx termékmenedzsere. „ Ráadásul extrém könnyű őket használni, és hihetetlen mértékű paraméterezési lehetőségeket nyújtanak egytől egyig, a tökéletes sáv vagy vagy végső mix elkészítéséhez.

A gyártás az 560-as modellel kezdődik 2015. áprilisban, a teljes széria 2015. nyártól kapható.

További képek és specifikációk elérhetők a gyártói weboldalon:
http://dbxpro.com/en-US/product_families/500-series[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document