::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

dbx DriveRack VENU360 – Bemutatkozott az új rendszerprocesszor mobil vezérléssel 

A 2015-ös NAMM Show első dbx újdonsága egy vadonatúj hangrendszer vezérlő processzor mely a VENU360 névre hallgat. A híres DriverRack család többi tagjához hasonlóan a VENU360 is tökéletes megoldás mind élő, mind fix installációs alkalmazásokhoz ahol is a lehető legprecízebb optimalizálást és legjobb hangminőséget hivatott szolgálni. Az előd DriveRack 260-hoz képest, - mely mára ipari standard státuszt vívott ki magának,- számos újítást vonultat fel az új VENU360: vezérlés mobil eszközökről, megnövelt bemeneti csatornaszám, tovább fejlesztett DSP, és még könnyebb kezelés.

„A DriveRack VENU360 révén elképesztő mennyiségű gyári beállítás áll rendelkezésünkre, sokkal több,mint bármely eszközünkben ezelőtt” – mondta Jason Kunz, a dbx PA, Recording&Broadcast menedzsere. „ Az eredmény egy hangrendszer, mely egyszerűen nem csak jobban szól, de minden egyes eleme is vezérelhető laptopról, tabletről, vagy okostelefonról. „

A DriveRack VENU360 egy rendkívül sokoldalú, és legapróbb részletekig vezérelhető eszköz, mely tartalmazza a dbx legújabb fejlesztéseit: a dbx AFS™ gerjedés gátló és AutoEQ™ algoritmusokat melyek korábban már bemutatkoztak a DriveRack PA2 processzorban. A megnövelt  bemeneti jelfeldolgozó kapacitás mellett az AFS algoritmus automatikusan felismeri és eltávolítja a problémás gerjedést okozó frekvenciákat az átvitelből. Emellett az alábbi jelfeldolgozó komponensek lesznek segítségünkre: 31-sávos grafikus EQ, 12-sávos parametrikus EQ keskeny lyukszűrő lehetőséggel, dbx kompresszor, szuharmonikus szintézis a megnövelt mélyfrekvenciás hatásért, késleltetések és zajzárak.

A többutas hangváltó konfigurációk rengeteg módozatot támogatnak: szélessávú, kétutas, háromutas, egyéni négyutas, ötutas, sőt hat különálló út is konfigurálható. A kimeneti jelfeldolgozó szekció is kibővítésre került: 12 sávos AutoEQ (8 sáv AutoEQ, 4 személyre szabható sáv), dbx kompresszor, automatikus gain vezérlés, szubharmonikus szintézis, zajzár, torony delay (1000ms/kimenet), 8 sávos parametrikus EQ (hangfal gyári beállításokhoz), dbx limiter és hangszóró delay.

A dbx RTA-M mérőmikrofont (külön kapható) az előlapi RTA mikrofon bemenethez csatlakoztatva aktiválhatjuk a dbx szabadalmaztatott Level Assist és AutoEQ algoritmusait, melyek precíz egyensúlyt, és hangszínkiegyenlítést, még kifinomultabb és pontosabb hangképet és frekvencia átvitelt tesznek lehetővé. Mivel az AutoEQ mostantól a kimeneti jelfeldolgozó egységben található meg, a rendszer egyes tagjai külön-külön is hangolhatók az automatikus algoritmus segítségével. Így az AutoEQ akár használható külön a FOH, külön a monitorrendszeren, a zónákon vagy delay tornyokon is!A Driverack VENU360 a hátoldali Ethernet port és egy wifi router segítségével távolról is vezérelhető kompatibilis iOS, Android, Windows és Macintosh eszközökkel. Ehhez csak az ingyenesen letölthető vezérlőalkalmazás szükséges a DriveRack PA2-höz hasonlóan. Az eszköz nem csak mobilról vezérelhető, hanem az előlapi LCD kijelzőn keresztül is, mely térkép stílusban jeleníti meg a menüpontokat és a paramétereket. A DriveRack processzorokhoz hasonlóan itt is megtalálható az előlapon a be- és kimeneti szintjelzők, és a dedikált csatorna némító gombok.

A továbbfejlesztett automatizált beállítás varázsló mostantól színpadi monitor beállításokat is támogat, így akár az egész hangrendszert is behangolhatjuk gyorsan, könnyedén és precízen. A beállítás varázsló paraméterek százait teszi elérhetővé egyetlen gombnyomásra, melyekhez semmiféle előképesítés sem szükséges.  A varázsló számos funkciója (mint. pl. Level Assist, AutoEQ, AFS) mellett beépített hangfal- és erősítő beállítások is a rendelkezésünkre állnak leginkább JBL Professional hangfalakhoz és Crown Audio erősítőkhöz, de számos más gyártó termékeihez is. Maximum 75 különálló felhasználói beállítás menthető el a készülékbe, így nem kell minden egyes alkalommal újra és újra behangolni a rendszert.

A VENU360 szimmetrikus analóg XLR és digitális AES bemenetekkel rendelkezik a keverőpulttal való összeköttetéshez, monó, sztereó, LCR és AUX szub konfigurációkhoz. A hat, szintén szimmetrikus XLR kimenet pedig konfigurálható FOH, színpadi monitor, delay torony, sőt többzónás alkalmazásokhoz is.
A VENU360 teljes mértékben kompatíbilis a BSS AUDIO új Contrio Ethernet fali vezérlőivel. Az eszközön található USB port firmware frissítési célokat szolgál.

A dbx DriveRack VENU360 2015. májustól kapható.Főbb tulajdonságok:

Bemeneti jelfeldolgozás


 • dbx kompresszió
 • AFS™ gerjedésgátló
 • 31-sávos grafikus EQ
 • 12-sávos parametrikus EQ (keskeny lyukszűrő lehetőségekkel)
 • Szubharmonikus szintézis
 • Delay
 • Zajzár

Kimeneti jelfeldolgozás

 • Hangváltó (szélessávtól mono 6 útig)
 • 12-sávos AutoEQ (8 AutoEQ sáv, 4 felhasználói sáv)
 • dbx kompresszió
 • Automatikus gain vezérlés
 • Szubharmonikus szintézis
 • Zajzár
 • Torony delay (akár 1000ms/kimenet)
 • 8-sávos parametrikus EQ (hangfal tuninghoz)
 • dbx limiter
 • Hangszóró delayek

Tesztelt wifi routerek

 • Dlink 636L
 • Dlink Cloud router 2000
 • Cisco / Linksys WRT54G2V1
 • Netgear WGR614 v7
 • Netgear WNR 1000
(más routerek is kompatibilisek, a lista a gyártó által tesztelt készülékeket tartalmazza)

További képek és részletes specifikáció elérhető a hivatalos weboldalon:

http://dbxpro.com/en-US/products/driverack-venu360[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document