::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AKG APS4 – Új antennaosztó vezeték nélküli rendszerekhez!Az AKG minden professzionális vezeték nélküli rendszere egyedi jellemvonásokkal bír. Egy valamiben azonban mégis közösek: nagy csatornaszám esetén szükség van közös antennarendszerre, melynek központi szerepét (antenna jel osztás, tápellátás) eddig a szélessávú PS 4000 W típus látta el hosszú évek óta. 2014 végére a jól ismert technológia is tovább fejlődött,bemutatkozott ugyanis az utódmodell: az AKG APS4 (APS=Antenna Power Splitter)

Az APS4 egy szélessávú aktív UHF antennaosztó, amely összesen 4 vevőegységet képes ellátni egy pár antennából érkező RF jellel, illetve ezen felül tápfeszültséggel is a csatlakoztatott BNC kábeleken keresztül. A készülék rendkívül széles tartományban üzemel: 470 és 952 MHz között. A manuálisan konfigurálható RF-szint csillapítás révén maximális hatótávolság érhető el még akár különböző kábeltípusok és hosszúságok esetén is. Az APS4 strapabíró, fél-rack méretű fém készülékházban érkezik, és kompatibilis minden jelenleg elérhető aktív és passzív AKG antennával (RA4000 B/W, RA4000 W, SRA2 W, SRA2 B/W). A doboz tartalmaz egy gyári rack-be szerelő készletet (RMU4000), két előlapi kifordító kábelt, és 10 db MK-PS típusú rövid BNC-BNC kábelt is, így villámgyorsan összeszerelhető a rendszer. Az APS4 négy különböző tápegység konfigurációban is rendelhető: EU, US, UK vagy tápegység nélkül.

A hátsó antennabemenetek (2db) 12VDC tápfeszültséget biztosítanak antennautanként három aktív komponensnek. Például egy aktív antenna (RA4000 B/W vagy SRA2B/W) és két darab AB4000 booster is csatlakoztatható egy RF bemenetre. Szintén a hátoldalon találhatók meg a BNC antenna kimenetek, melyekhez összesen 4 db diversity vevőegység csatlakoztatható, illetve 2 db további antennakimenet is, ahová további APS4 antennaosztók fűzhetők fel, maximum 3 db.
APS4 Tulajdonságok:

-    Kiterjesztett működési tartomány: 470 – 952 MHz
-    Kábelhossz kompenzációs kapcsoló
-    Link kimenet max. 3db további APS4 fűzéséhez
-    12 VDC tápellátás antennák és vevők számára is
-    Minden a dobozban: (rackbe szerelő készlet + kábelek)

1 db APS4 antennaosztó
10 db MKPS antennakábel
1 db RMU4000 rackbe szerelő készlet
2 db előlapi kifordító kábel
1 db tápegység


Az APS4 2014. decembertől váltja a PS4000 W típust

[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document