::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

dbx 676 – Új elektroncsöves előerősítőA dbx nemrég megújult honlapját rendszeresen látogatók észrevehették, hogy a DriveRack PA2 rendszerprocesszor, és az AFS2 új gerjedésgátló után újabb visszaszámlálás pörgött le:   A 2014-es los angeles-i AES kiállításon ugyanis újabb impozáns dbx újdonságról hullott le a lepel, bemutatkozott ugyanis az új 676.
A 676 egy vákuumos elektroncsővel ellátott mikrofon előerősítő, mely sokoldalú hang-testreszabási lehetőségeket kínál, biztosítva a rendkívüli hangzást legyen szó minőségi rögzítésről vagy élőzenei alkalmazásról. A dbx 676 rendkívül nagy érzékenységű A-osztályú előerősítő szekcióval rendelkezik, melynek alapja egy 12AU7 vákuumos elektroncső melynek karaktere tetszés szerint állítható kifinomult tiszta hangzástól egészen a piszkos, teljes harmonikus jellegű karakterig. A küllem ismerős lehet, a tervezéskor a klasszikus 162SL kompresszor/limiter kialakítását vették alapul a mérnökök, kiegészítve egy 3-sávos parametrikus EQ szekcióval, mely révén még pontosabb hangkép formálás, dinamikavezérlés és tónus egyensúly válik elérhetővé.

„Azért terveztük a dbx 676-ot, hogy legyen egy semmi máshoz nem fogható mikrofon előerősítő” mondta Jason Kunz, a Harman Signal Processing, PA, Recording&Broadcast menedzsere. „ Ha olyan előerősítőre van szükség, mely tiszta és gazdag hangminőséget biztosít a csöves előfokok meleg hangzásával, vagy ha szeretnénk, hogy az ének-, vagy hangszerhangnak éle és személyisége legyen, vagy csak hatékony megoldást keresünk felvételekhez valamint élő fellépésekhez, a 676 az ideális megoldás, hogy a saját hangzásunkat a lehető legmagasabb szintre emeljük.”

A dbx 676 egyaránt rendelkezik 6,3mm-es és XLR bemenetekkel és kimenetekkel is, továbbá egy előlapi hangszerbemenettel, és egy hátoldali sidechain insert ponttal is. A hátoldalon található üres bővítőhöz hamarosan elérhető lesz AES digitális bővítőkártya is. A 676 révén a ki- és bemeneti szintek precízen testre szabhatók, melyet az előlapi nagyméretű VU méter segítségével követhetünk nyomon.

A kompresszor/limiter szekció extrém rugalmas dinamikavezérlést biztosít, beleértve a threshold, attack, gain és release, automatikus attack és release paramétereket,a hard és soft-knee kompressziót, a dbx exkluzív AutoVelocity™ manuális, és OverEasy® automatikus módjait, a PeakStop™ limiter algoritmust és még sok más további funkciót.

A rengeteg lehetőség ellenére a dbx 676 rendkívül felhasználó-barát tervezésű, a klasszikus kialakítású vezérlőgombok és a VU méternek köszönhetően nagyon egyszerű a kezelés. A 676 felépítése katonai minőségű a totális megbízhatóság érdekében, és mindössze 2U helyet foglal el a rackben.

A dbx 676 2015. januártól elérhető.


További képek és részletes specifikációk a gyártói weboldalon:
http://dbxpro.com/en-US/products/676[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document