::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Soundcraft Si MADI-USB kombinált opciós kártya – Már elérhető az Si keverőpultokhoz!A 2014. októberi AES konferencián mutatkozott be az eddig is sokoldalú Soundcraft Si széria legújabb opciós kártyája, mely a jól ismert MADI stagebox kártya, és a nem oly rég debütált USB-Firewire multidigitális kártya „összegyúrásából” született meg. A MADI-USB kártya elsősorban az egy bővítőhellyel rendelkező keverőpultokhoz jelent megoldást, mivel a Cat5 MADI porton keresztül lehetőség van Soundcraft stagebox, vagy más MADI eszköz csatlakoztatására, míg az rendkívül alacsony latency-vel rendelkező USB porthoz pedig több csatornás DAW vagy egyéb rögzítő eszközök csatlakoztathatók, mely így tökéletes 2 az 1-ben opció live és stúdió alkalmazásokhoz is.

A 64x64-es MADI-USB kártya gyárilag konfigurált állapotban 32x32 csatornát a MADI, és szintén 32x32 csatornát kezel az USB porton keresztül. A 32 MADI bemeneti csatorna érkezhet Soundcraft stagebox-ból, másik keverőpultból, vagy MADI eszközből, míg a 32 MADI kimenet használható kimeneti buszokként, direct out-ként, vagy egyéb más kimenetként is. A 32 db USB bemeneti csatorna elsősorban a felvételi interfészből (általában PC vagy MAC alapú DAW) érkező playback/monitor célokat szolgál, míg a 32 USB kimeneti csatorna küldhető direct out-ba, vagy más egyéb kimenetként akár többsávos rögzítéshez.

A kombinált kártya kompatibilis PC-vel és Mac-el is. A PC-s felhasználóknak ASIO driverre van szükségük az alacsony latency-hez, mely 2014. október 10.-től letölthető a Soundcraft weboldaláról.
A Mac felhasználók CoreAudio driverrel tudják használni a kártyát.

A kártya felhasználói kézikönyve részletes példákon keresztül mutatja be a különböző konfigurációs lehetőségeket, beleértve a több keverőpultos alkalmazásokat is.

A kártya kizárólag Si Expression, Si Performer és Si Compact keverőpultokkal használható.

Letöltések:

Soundcraft Multi-Channel USB Audio Driver (PC)


MADI-USB kártya Felhasználói Kézikönyv (Angol)[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document