::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL Commercial Series – Komplex megoldások üzleti hangosításokhoz

Mint arról már korábbi híreinkben beszámoltunk, az installációs Harman megoldások eddig is rendkívül széles skálája tovább bővült a JBL új Commercial Series megoldásaival, melyek hivatalosan még a tavalyi 2013-as orlando-i InfoComm kiállításon mutatkoztak be. A rendkívül mutatós eszközök költséghatékony megoldást jelentenek éttermi, kisüzleti, konferenciaterem, kisebb templomi hangosításokhoz. A Commercial termékcsalád számos modellt foglal magába köztük keverőerősítőket, különálló erősítőket - melyek a szintén Harman csoportba tartozó Crown Audio által kifejlesztett forradalmi DriveCore technológiát hordozzák magukban - valamint keverőket és impozáns fali vezérlőpaneleket.

A JBL CSMA keverőerősítőket olyan helyekre tervezték ahol egyszerű, de mégis minőségi megoldás szükséges, komolyabb felépítésű A/V rendszer nélkül.

Mindegyik modell tartalmazza a Crown Audio által szabadalmaztatott DriveCore IC chipet. A postai bélyeg méretű DriveCore chip egyesíti az erősítő meghajtó- és végerősítő fokozatát további funkciókkal kiegészülve, mely rendkívül radikális méret és súlycsökkenést is jelent. A CSMA keverőerősítők 1U magasak és némely modell csak fél rack széles helyet foglal. Mindegyik eszköz használható 8 illetve 4 ohmos illesztéssel, illetve 70V és 100V vonalfeszültséggel is további külső transzformátor nélkül. A CSMA sorozat univerzális tápegységgel van ellátva mely AC feszültséget fogad 100-240V között 50/60Hz vonali frekvencián.

Az előlapon egymástól jól elkülönülő színnel megvilágított hangerőszabályzók találhatók, csatornánként egy, valamint kimenetenként egy szintén jól elkülönülő és megvilágított master hangerőszabályzó magas- és mély hangszín állítási lehetőséggel, melyek sötét környezetben is jól észrevehetők. A hátoldalon szimmetrikus mikrofon/vonal, aszimmetrikus RCA bemenetek, hangfalkimenetek, valamint RJ45 csatlakozók találhatók melyekhez a JBL CSR-V fali vezérlőpanelei csatlakoztathatók.

A JBL CSMA keverőerősítők a Harman Greenedge™ környezettudatos technológiáival készülnek, melyek megfelelnek az RoHS szabványoknak. A készülékek gyártása során újrahasznosított rezet, alumíniumot és acélt használnak fel, energiatakarékos porbevonó és más egyéb szintén környezetkímélő folyamatokkal ötvözve. A DriveCore technológia révén ezek a keverőerősítők a piac egyik leghatékonyabb és energiatakarékosabb eszközei.

A JBL Commercial Series az alábbi termékcsaládokat foglalja magában:


 • JBL CSMA DriveCore Keverő-Erősítők
 • JBL CSA DriveCore Erősítők és Kiegészítők
 • JBL CS Keverők
 • JBL CSM PA Keverők
 • JBL CSR Fali Vezérlők
 • JBL CSPM Utasító Mikrofonok
 • JBL CSS Hangszórók
 • JBL Control 10 Hangszórók
 • JBL 8100 Hangszórók
 • JBL Control 25T
 • JBL Control 65
 • AKG CGN321ST
 • AKG WMS40 Mini
 • AKG WMS45


A JBL Commercial Series termékek a komplex rendszermegoldás jegyében számos más Harman termékkel is kiegészíthető!

Részletes leírás és rendszermegoldások a hivatalos magyar nyelvű brosúrában:A JBL Commercial termékekről a hivatalos weboldalon is elérhető további információ:

www.jblcommercialproducts.com
[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document