::: BERTAUDIO - Professzionális hangtechnika [AKG, BSS DBX, CROWN, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT] HarmanPro csoport :::

BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

JBL EON610 és EON612 - MEGÉRKEZTEK!

A Harman Professional csoportba tartozó JBL Professional továbbfejlesztett tölcsér-technológiát, és a legkorszerűbb hangszórótervezést felvonultató új aktív hordozható szériája az EON600 két további típussal bővül: a 10" kétutas EON610 és a 12" kétutas EON612 típusokkal. A korábban bemutatott EON615-el kiegészülve az EON600-as sorozat high-end stúdió monitor minőséget képvisel strapabíró és pehelykönnyű hordozható konstrukcióban.

"Az EON615 januári bemutatkozása óta hihetetlen érdeklődés övezi a sorozatot, a 610 és 612 típusokkal modern és kompakt opciókkal bővítettük a lehetőségek számát egy olyan hordozható rendszerhez melynek tényleg páratlan a hangja" - mondta Andy Flint a JBL Professional PA szenior menedzsere. " Az EON600 széria képviseli azt a teljes újragondolást amilyen egy igazán jó és megfizethető aktív hordozható rendszer csak lehet"

Az EON610 és EON612 motorja a beépített 1000 wattos erősítőmodul, mely elegendő headroom-ot biztosít minden alkalmazáshoz, fixen telepített PA rendszerektől a turnézó együttesekig. Az egyedi  JBL magas- és mélyfrekvenciás sugárzók masszív hangnyomást és rendkívül kicsi torzítást biztosítanak az egész frekvenciameneten.

Az EON600 teljesítményének az alapja mégis inkább a tölcsér fejlesztés terén elér áttörés, mely megoldja a hagyományos aktív rendszerek egyik velejáró problémáját: a nyaláboltságot, mely teljesen más frekvencia átvitelt eredményez a tengely menti és a tengelyen kívül eső tartományokban. A JBL mérnökei 36 különböző pontból vizsgálták meg a magas- és mélyhangszórók lesugárzási karakterisztikáját felhasználva a JBL exkluzív és modern mérési technikáit, majd az eredményeket felhasználva egyedi tölcséreket készítettek mind a a magas mind a mélyfrekvenciás hangszórókhoz.
A speciálisan barázdált formaterv kifejezetten a struktúra részeként került megtervezésre, feladata hogy segítse a lesugárzást az egész frekvenciatartományon keresztül, mely homogén lefedésről gondoskodik a teljes lesugárzott területen. A konzisztens és minőségi tengely menti valamint azon kívüli átvitel rendkívül jó érthetőséget és ugyanazt a hangzást biztosítja a teljes hallgatóság részére. A stúdió monitorokra jellemző high-end hangzás most először érhető el a hordozható nagyteljesítményű kategóriában.

Mivel a hangzás finomhangolása kényelmes és átfogó vezérlést igényel, ezért a JBL mérnökei egy iOS és Android támogatással rendelkező interfészt integráltak a hátoldali modulba, mely Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül párosítható eszközeinkkel. Segítségével távolról vezérelhető a Master hangerő, és az 5 sávos felhasználó által konfigurálható parametrikus EQ. A beállítások elmenthetők és később vissza is tölthetők. Az interfész az EON alaplapra integrált 32 bites, 130 Mhz-es, alacsony fogyasztású audio DSP alrendszerét vezérli, mely manapság a legjobb a maga kategóriájában: gyors, hatékony és kivételes hangminőséget biztosít. A 4 stratégiai ponton elhelyezett fogantyú jóvoltából könnyen szállítható és telepíthető a rendszer, a lábak kialakítás révén több hangfal is biztonságosan egymásra helyezhető, szállítható és tárolható. Az extraerős borítás pedig időtálló megbízhatóságot jelent, mely névjegye minden JBL terméknek.

Az EON610 és EON612 2014. ősztől kaphatók Magyarországon.
További képek és részletes specifikációk:

http://www.jblpro.com/www/products/portable-market/eon600-series#.U6LU4vl_s4Y

[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document